Mám zase jeden začátečnický dotaz.
Mám na hlavní gw server Supermicro a na něm ROS. Mam k dispozici i dva HDD.
Dá se nějak nastavit aby jeden z disků fungoval jako ftp ?
Díky
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Ftp na Serveru
- zdenek.svarc
- Administrator
- antispam: Ano
- zdenek.svarc
- Administrator
- antispam: Ano
Přesně tak. Router je router a server je server. I kamarádovi ho můžeš vrazit do zadku, když je krize, ale holka bude vždycky lepší.
0 x
Zdeněk Švarc píše:Přesně tak. Router je router a server je server. I kamarádovi ho můžeš vrazit do zadku, když je krize, ale holka bude vždycky lepší.
Tak to mě dostalo

0 x
Zdeněk Švarc píše:Přesně tak. Router je router a server je server. I kamarádovi ho můžeš vrazit do zadku, když je krize, ale holka bude vždycky lepší.
tak myslim ze tato odpoved je na BAN
0 x
a co takhle rozjet sambu?
0 x
Citace: Ubiquiti jsou produkty pro lidi, kteří neumí a nerozumí sítím a chtějí aby “vše na jeden klik fungovalo”. Pokud po Ubiquiti produktech chceme obecně něco více, je to opravdu ZLO. Navíc tupé zlo, jen je designově hezké.
Není otázkou co tam rozjet za typ "datastore", ale zda vůbec. Není zrovna vhodné to s tím na routeru přehánět. A můj názor je, že nic co nesouvisí s routingem tam nemá co dělat
I když se to nedá paušalizovat ...

0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.