Dobrý den,
dostaly se ke mě antény DCOM. Prosím někoho kdo DCOMy používá o prozrazení jaká je nastavená polarizace u konkrétního kusu.
Děkuju.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
DCOM polarizace
Ty nýtky kousek od paraboly. Tohle je horizont.
Ale klidně to rozdělej, stejně tam občas zatékalo, takže nové zalepení tomu asi neuškodí
Ale klidně to rozdělej, stejně tam občas zatékalo, takže nové zalepení tomu asi neuškodí

0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
ludvik píše:Ty nýtky kousek od paraboly. Tohle je horizont.
Myslel jsem si to, ale chtěl jsem se přesvědčit než to pak někam pověsit a experimentovat.
DÍKY
0 x
na N konektoru vzadu, jsou seříznuté části závitu pro uchycení klíče. Stačí dávat pozor aby jsi měl obě strany stejně. Jestli si pamatuju dobře, pokud jsou plochy nad sebou je V polarizace a pokud vedle sebe, je to H.
0 x
jednodussi je to podle tech kovovych nytku na ozarovaci - pokud sou pod ssebou, tak vertikal, pokud sou vedle sebe, tak horizont 

0 x
Jan Ptáček