❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Menší ISP jako živnost

Místo, kde žádná otázka není hloupá.
DarkLogic

Re: Menší ISP jako živnost

Příspěvekod DarkLogic » 13 years ago

David2006 píše:To máš pravdu, ale ISPíkovi je jedno jestli bydlí v Práglu nebo na poušti. Kde si najdeš klienty či klienti si najdou Tebe je vcelku šumák :mrgreen: .

Je jedno kde, ale není jedno, kolik jich potenciálně může být. Tzn. pro tebe je 30 klientů za měsíc super, pro takovou O2 by to byla katastrofa.
0 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 13 years ago

To máš pravdu, ale jsme v threadu "Menší ISP jako živnost", tedy beru to z pohledu o čem je řeč :wink: :lol: .
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 13 years ago

DarkLogic píše:
David2006 píše:To máš pravdu, ale ISPíkovi je jedno jestli bydlí v Práglu nebo na poušti. Kde si najdeš klienty či klienti si najdou Tebe je vcelku šumák :mrgreen: .

Je jedno kde, ale není jedno, kolik jich potenciálně může být. Tzn. pro tebe je 30 klientů za měsíc super, pro takovou O2 by to byla katastrofa.

Polozili jste si nekdy otazku, proc O2 skupuje bezdratove site ? Mozna by pro ne 30+ taky bylo Ok...
0 x

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 13 years ago

David2006 píše:To máš pravdu, ale jsme v threadu "Menší ISP jako živnost", tedy beru to z pohledu o čem je řeč :wink: :lol: .

Ono i to "menší" může mít pro každého jiný význam. Ale chtěl jsem prostě říci, že uvedení měsíčních přírůstků v absolutních číslech bez dalších údajů je nic neříkající. Aby to mělo smysl, chce to ještě dodat počet pokryté populace, a nebo určit měsiční přírustek v procentech vůči celkovému počtu aktivních klientů sítě.
0 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 13 years ago

Tak uvedl jsem to za svoji stupnici jakožto OnemanISP :wink: . A popravdě menší je dle mě tak pod 1000 (dobře jde i o ty tržby,náklady,zisk a další druhořadosti). Prostě menší je u mě pod 1000 a nikomu tuhle stupnici nevnucuji. U první sítě jsem končil na nějakých 1900 a říkal jsem si že to byla taková slabší střední síťka.
0 x