❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

vypadky rb450

Místo, kde žádná otázka není hloupá.
jany
Kontaktovat uživatele:

Re: vypadky rb450

Příspěvekod jany » 9 years ago

Kondiky som objednal, ale predajca sa este neozval. OS je stale ten isty :-D (cize som vlastne neurobil nic) uptime zatial 8 dni.
Uvidim, kedy sa ozve predajca ak budu, vymenim ich. Ak vypadne o5, tak downgradnem OS a budem sledovat dalej.
Je mozne, ze uz nebude vypadavat (niekedy v minulosti sa mi stavalo ze vypadol switch zyxel, ale uz teraz to nerobi (jednoducho ho stacilo vyp/zap a isiel dalej)).
0 x

mpcz

Příspěvekod mpcz » 9 years ago

jany píše:Kondiky som objednal, ale predajca sa este neozval. OS je stale ten isty :-D (cize som vlastne neurobil nic) uptime zatial 8 dni.
Uvidim, kedy sa ozve predajca ak budu, vymenim ich. Ak vypadne o5, tak downgradnem OS a budem sledovat dalej.
Je mozne, ze uz nebude vypadavat (niekedy v minulosti sa mi stavalo ze vypadol switch zyxel, ale uz teraz to nerobi (jednoducho ho stacilo vyp/zap a isiel dalej)).

Zdravím,
ZYXEL = sekačka. Mám z minulosti několik výrobků ZYXEL, všechny se sekaly, absolutní vítěz byly jejich VOIP adaptéry, které jsem vyhodil všechny neboť odpověď z tzv. podpory byla vždy stejná = závada se neprojevila. Postupně se mi z nasazení vrátily všechny. Takže tam bych to hledal první. Jenže ty se asi připojuješ po záseku do RB přímo, takže jsem si mou oblíbenou poznámku na adresu ZYXELu odpustil.
Pošli mi adresu, pošlu ti ty kondenzátory v obálce.
mpcz, 09.04.2016
0 x

jany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jany » 9 years ago

NE, pripojujem sa cez zyxel, cize zavada moze byt teoreticky aj v nom, ale vzdy ak som zistil, ze sa nemozem dostat do RB, tak som vyp/zap switch a ak nepomohlo, tak vyp/zap RB a potom to uz islo, je mi tazko povedat, kde je problem.
Skusim este pockat na dalsi vypadok a preverim to (pripojim sa priamo do RB).
Vdaka za ponuku, zatial si nerob starosti, pockame do dalsieho vypadku :)
0 x