❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Casablanca problém ze zahraniční konektivitou?

Místo, kde žádná otázka není hloupá.
midnight_man

Re: Casablanca problém ze zahraniční konektivitou?

Příspěvekod midnight_man » 7 years ago

K3NY píše:Na tom že si předplatím VIP členství na Vietnamském úložišti snad není nic divného -> to teda je. Si muzes rovnou predplatit megaupload a neprudit tady

Torrenty nestahuji. -> tvoje chyba

Chápu že rychlost není ovlivněna pouze na straně mého ISP. -> to jsme radi

Také jsem setkal s tím, že jsme několikrát neměli ideální zahraniční konektivitu v našem housingu u Master internet, ale vždy se problém týkal jen konkrétních ip adres spíše než celého světa. Stačilo to nahlásit a krátce poté bylo po problému. Zjevně stačilo někde změnit nějakou routovací tabulku. -> tak o tom dost pochybuji

Ovšem přimět něco takového opravit někoho jako O2 nebo UPC z pozice obyčejného koncového zákazníka může být velmi náročné."*1 -> pro ne ses jen 1 z milionu takze nezajem, pokud jim reknes IP adresu nekde z Vietnamu :D
*1 http://forum.odorik.cz/viewtopic.php?f=7&t=4170

Na jiném fóru jsem dostal před lety odpověď která naznačuje že ISP šetří na zahraniční konektivitě a přitom neinformují jakou reálnou rychlost dostanou koncový uživatelé. -> a co je tedy realna rychlost? Rychlost kterou muze v me siti zakaznik dosahnout (a sitich konkretniho statu) a ta bude asi i agregovana, nebo je to moje maximum na druhy konec sveta, kde to zajima 1 z milionu?

pri dnesnom vývoji rychlosti koncovych zakaznikov....cien konektu..sa o*ebava vsade :) ISP pridavaju koncakom, narodne firmy pridavaju ISPčkarom....pretoze agregovaný konekt si drží svoj vývoj a aj ked dáte 100mbps zakaznikovi pri 3000ks to v priemere nebude extra viac ako keby mali po 10mbps.

občas marteking predbieha technicku realitu...a za tie neustale sa znizujuce marze nie kazdy je ochotny upgradovat s dobou...
0 x