❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Problem s Growe po upgradu

Místo, kde žádná otázka není hloupá.
j4rek

Problem s Growe po upgradu

Příspěvekod j4rek » 11 years ago

Ahoj ve spolek, mam nemily problem s routerboardem Growe R52hn a to ten ze ze zvedavosti jsem provedl upgrade finware z verze 3.04 na 3.17 a nyni po restartu nebo vytahnuti z eletriky se growe chova ze uz se nenacte ledky na nem zacnou blikat vsechny a winbox nic nenajde, takze jedine co pomuze je reset a nastavit z defaultu na novo ,ale jakmile se routerboard vypne nebo resetne tak se neda na neho pripojit a musi se vse opakovat.Prosim jak mam tento problem vyresit popripade zaslat na reklamaci?
Naposledy upravil(a) j4rek dne 28 Jul 2014 21:13, celkem upraveno 1 x.
0 x

j4rek

nahral jsem i novou verzi 6.17 a vysledek stejny
0 x

dagus

Příspěvekod dagus » 11 years ago

Tak nahraj nějakej old podle mě alespoň 5.21 ros a downgradni firmware ne? Co ti brání?
0 x

eKrajnak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod eKrajnak » 11 years ago

Pozri ešte verziu routerbootu (firmwaru).
0 x
Študent, programátor, sieťar ... #ccna_certified

Blažej Krajňák

j4rek

firmware byl 3.17 inak zkusil jsem ten downgrad ,routerboard se resetl a normalne najel zpet system-packages list-downgrad ono ma nejaky zalozni system na vraceni?
0 x

milos.kop

Příspěvekod milos.kop » 10 years ago

j4rek píše:firmware byl 3.17 inak zkusil jsem ten downgrad ,routerboard se resetl a normalne najel zpet system-packages list-downgrad ono ma nejaky zalozni system na vraceni?

o tom nevím
0 x