❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB Mikrotik a bridge
RB Mikrotik a bridge
uz sa dlhu dobu trapim nad nadsatvenim RB Mikrotik do modu BRIDGE ale bezuspesne. Nedari sa mi stym, chcem sa s tymto RB pripojit na RB Mikrotik co je nadsatveny ako server. Dva Mikrotiky sa mi podarilo spojit cez OVPN, chodi to, len teraz potrebujem vytvorit spoj Mikrotik(server) Mikrotik(klient, ktory ma byt v bridge mode).Riesim problem aby sa mi tieto mikrotiky spojili a aby som sa vedel na server mikrotik pripojit z PC a aby som z PC mohol vydiet aj tu siet klientskeho mikrotiku. Nema niekto neaky zakladny popis ako RB(do bridge modu) nadstavit alebo aspon neaku radu akonato?. Diky
0 x
Jak jsou mikrotiky propojené ? Přes wifi ? Pokud přes wifi, jaké máš na každé straně nastavené na kartě módy ?
0 x
PilsFree oblast Plzeň-sever ... tady zatím stále ještě gigabit až domů nemáme:-)
mikrotiky mam zapojene kazdy na inom internete a na inom mieste mam ich spojene vpn tunelom, mod na routroch je ethernet, a potrebujem sa na jeden mikrotik co je server napojit aj pocitacom cez vpn tunel a aby som sa dostal aj na ten druhy mikroik co je klient. Len ked to mam v tom mode ethernet tak sa viem na server dostat pocitacom aj mi to routuje, ale mikrotk mikrotik mam spojeni cez tunel to mi slape ale nedostanem sa na ten klientsky mikrotik, lebo nefunguje routovanie. Ako to mam poriesit vies poradit aby som sa dostal na server pocitacom a aby mi fungovalo aj routovanie medzi mikrotikmi?
Diky
Diky
0 x