❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Mimo 2x2 a 2 antény různými směry

Místo, kde žádná otázka není hloupá.
mysakhth
antispam: Ano

Mimo 2x2 a 2 antény různými směry

Příspěvekod mysakhth » 11 years ago

Ahoj,

uvažuji o koupi jednotky UBNT unifi outdoor. Chci s zeptat, jestli můžu k tomu připojit 2 sektorové antény, kde by každá mířila jiným směrem (kvůli dosahu) nebo je to blbost.

Díky
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 11 years ago

Možná to i fungovat bude ... otázkou je jak. Takže je to blbost :-)

Spíš je otázkou, proč chceš unifi. Mám takový pocit, že to nechceš.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

mysakhth
antispam: Ano

Příspěvekod mysakhth » 11 years ago

Má to být hotspot v jednom kempu, kde se lidé budou připojovat pomocí voucheru. Nakonec jsme se rozhodli pro mikrotik :-)
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 11 years ago

Vždycky to jde zkombinovat ... unifi a hotspot na mikrotiku. Hotspot je totiž podle mě mikrotikový lepší, než UBNT. A controller zase naopak.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.