❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Presmerovani provozu

Místo, kde žádná otázka není hloupá.
domaci

Presmerovani provozu

Příspěvekod domaci » 11 years ago

Mam RB951G chci se zeptat na presmerovani provozu ze místo stranek se zobrazi klientovy muj vlastní text nebo to presmeruje na jinou stranku kterou urcim. Jak a kde se to v mikrotiku nastavuje? Poradi někdo?
0 x

shooter

Příspěvekod shooter » 11 years ago

/ip/firewall/forward
add chain =dnat dst-address=adresa klienta protokol=tcp dst-port=80 action=dnat to-adress=adresa servru a nakonec port na kterym jede virtual s tvým textem
je to psany v ruce tak si to uprav (není tady nikde tlačítko check syntax :lol: )
0 x

domaci

shooter píše:/ip/firewall/forward
add chain =dnat dst-address=adresa klienta protokol=tcp dst-port=80 action=dnat to-adress=adresa servru a nakonec port na kterym jede virtual s tvým textem
je to psany v ruce tak si to uprav (není tady nikde tlačítko check syntax :lol: )

Je toto k presmerovani na jinou stranku kde mam svůj text?
Nemuzu to sprovoznit udelal jsem IP/firewall/filter rules/add/chain-forward/dst adress-clienta/protocol tcp/src port-80/....
Nakonec do adress list jsem napsal webadressu moji stranky a nechtělo mi to fungovat.Co tam delam spatne? Vytvari se to v mangle nebo filter rules?
0 x

shooter

Příspěvekod shooter » 11 years ago

Je toto k presmerovani na jinou stranku kde mam svůj text?
Nemuzu to sprovoznit udelal jsem IP/firewall/filter rules/add/chain-forward/dst adress-clienta/protocol tcp/src port-80/....
Nakonec do adress list jsem napsal webadressu moji stranky a nechtělo mi to fungovat.Co tam delam spatne? Vytvari se to v mangle nebo filter rules?[/quote]
musis to davat do ip firewall NAT a tam chain dnat
src port nemuže byt musí to byt dport
0 x

domaci

shooter píše:/ip/firewall/forward

Jak mam ten virtual server vitvorit stim textem?
0 x