Zdravim mam problem a ted nevim z ktere do kere
situace AP-----AG5____MK
Z AP když pinguju MK tak se do toho sere AG a vrací pakety určeny pro to co je za MK zpět na AP a TTL kaput
ted nevim proč se to AG do toho vubec sere je to klasika bridge a když dám transparentní bridge v položce Wireless tak se vubec nespojí s AP je nějáký jiny vychodisko než AG vyměnit za MK
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Air Grid M je debil
No já ti nevím ... firmware je všude stejný, airgrid nebo nanobridge. A u nanobridgů to funguje jak má.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
hocimin1 píše:Zapni si WDS a pujde ti to
když zapnu wds nepřipojí se k vysílači
hocimin1 píše:Zapni si WDS a pujde ti to
jo je tam verze 5.5.4
0 x
čistě nesoftwarově bych dodal, že nové verze bezšroubkových AirGridů jsou naprosto "stoliciodní" 

0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
Lepší než výhra ve Sportce :)
svestka píše:čistě nesoftwarově bych dodal, že nové verze bezšroubkových AirGridů jsou naprosto "stoliciodní"
Právě že naopak... best.
0 x
svestka píše:čistě nesoftwarově bych dodal, že nové verze bezšroubkových AirGridů jsou naprosto "stoliciodní"
ja na ně stale neutrálně ale tohle je grid ještě s šroubkem
wds se mě na MK nechce zapínat jede tam spousty lidu a nebudu rozesírat něco co jede
0 x