❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Po restartu RB

Místo, kde žádná otázka není hloupá.
vojtak

Po restartu RB

Příspěvekod vojtak » 12 years ago

Po restartu watchdogem na RB433AH v5.25 mi nepravidelně karty CM9 zamrzají a nepřipojují žádné klienty. Musím kartu nejprve zakázat, pak povolit a až pak se klienti připojí.

Ještě jsem zjistil, že na kartách mi nesedí frekvence kterou jsem nastavil, s vysílanou.

Díky za rady
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 12 years ago

me se deje neco podobneho u jednoho Groove52 - z niceho nic odpoji postupne vsechny klienty s hlaskou extensive data loss a zadny z nich se pak uz nepripoji... Staci disable/enable karty, nebo scan, atp.. a hned se pak vsichni pripoji a vse jede... deje se to normalne nahodile za provozu. Pokud se ten groove do takoveho stavu dostane, tak samozrejme nejde vytvorit suppout.rif soubor.. :( Dneska jsem psal na support a posilal screenshot, tak sem zvedav co mi na to reknou.
Jinak verze 5.25 (a delalo to i na 5.24)... V mem pripade to ale dela pouze jeden groove (v modu 802.11), ostatni RBcka jedou normalne...
0 x
Jan Ptáček