Zdravím,
řeším jednu věc pro zakaznika potřebuji jakoukoliv VoIP službu (ha-loo,mikrotech apod.),která lze hradit na fakturu a ne formou předplaceneho kreditu a není tam žádná podmínka provolat minimálně 120,- CZK mesíčne apod... Jde o to, že na tom beží roky zabezpečovačka, která denně asi 2x pošle kontrolní data na centrální pult, odhaduji cca 70haléřu, ale zákazník nechce ani nemúže dobíjet a hlídat si kredit. Službu řešil místní ISP firma svojí fakturací, ale zákazník od nich odchází a internet má připojen, ale řešíme jak stím VoIP, tel. číslo není potřeba vzít s sebou. Díky Tomasik
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
VoIP služby na fakturu, víte kdo to umí ???
Tusim ze to umi ipvox a myslim ze i wia, nicmene krk na to nedam. Doporucil bych ale forum telefonujeme.cz , kde se voip zabyvaji, tam budou vedet urcite.
0 x
Tak at si nastavi trvali prikaz na dobijeni do ustredny ne.
A nemusi nic slozite resit
0 x
hocimin1 píše:Tak at si nastavi trvali prikaz na dobijeni do ustredny ne.
Nez mam stracet cas se zaplacenim fa za 20 kc. Nebo bezstarostne mit trvalak na 20 kc
0 x
hocimin1 píše:hocimin1 píše:Tak at si nastavi trvali prikaz na dobijeni do ustredny ne.
Nez mam stracet cas se zaplacenim fa za 20 kc. Nebo bezstarostne mit trvalak na 20 kc
Presne tak a u VoIPEXu jde na ustredne nastavit pravidelne dobijeni kreditu.
0 x
Hele, někdo mi smazal příspěvek? Aspoň by bylo dobré říct proč.
0 x
mě je sem tam taky někdo smaže a nedá vědět a už mě to docela sere.
0 x
- Tomáš Břinčil
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
OT: V moderátorském panelu jsem hledal info, kdo to byl, ale je tam pouze čas, kdy příspěvěk zmizel.
"22 srp 2012 15:02"
"22 srp 2012 15:02"
0 x
Ajfel píše:hocimin1 píše:hocimin1 píše:Tak at si nastavi trvali prikaz na dobijeni do ustredny ne.
Presne tak a u VoIPEXu jde na ustredne nastavit pravidelne dobijeni kreditu.
U odoriku zase dostanete variabilni symbol a co tam poslete je druhy den pripsane a na mailu automaticky faktura...
0 x