Nesetkal jste se uz nekdo s tim, ze se Vam sam od sebe resetoval do tov.nastaveni.
Mame tu nekolik spoju a nektere cas od casu resetuji do puvodniho nastaveni - neni to vzdy to same zarizeni.
Vzdalenym pristupem (odezvu na ping 192.168.1.20 maji), ale nelze se na ne dostat - musi se vypnou a znova zapnou aby bylo mozne je znova nastavit.
Nema nekdo tuchu cim by to mohlo byt ?
FW je tam 5.3.3.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
NanoBridge - reset
nelze se na ně dostat se zapnutou web proxy, potažmo bez ní, nebo se na ně nejde dostat ani z lokálního segmentu?
0 x
pfadmin píše:nelze se na ně dostat se zapnutou web proxy, potažmo bez ní, nebo se na ně nejde dostat ani z lokálního segmentu?
ani tak ani tak - bez vypnuti a opetovnem zapnuti napajeni se lze pak dostat z lokalniho segmentu - proste se resetuje a kousne se pro jakykoliv pristup pres web i pres ssh reaguje pouze na ping - jak jsem psal drive - musi se vypnout a zapnout pak funguje a musi se znova cely nastavit
0 x
Jednou mi to tak udělalo když jsem neměl stožár jakkoli uzemněn a neměl jsem kovové koncovky. Po napravení těchto chyb se mi to ještě nestalo.
0 x
Máme u některych zákazníků vždy pravidelne zasahy a je uplně jedno zda maji Ovislink,nebo NS nebo TP LInk prostě u nichh jsme třeba 2x za rok a nastavujeme opět zařízení. Vyměnovali jsme jim take zařízení a vysledek naprosto stejny.
Maji male plastove anteny a stineny koax, ktere jsou na balkoně . Pravda ty balkony asi nejsou zemněné myslím.
Děláme už sit od roku 2002 a u tech lidi jsem opravdu pravidelne. Pritom treba soused je o 20 metru vedle a tam to funguje bez problemu
Maji male plastove anteny a stineny koax, ktere jsou na balkoně . Pravda ty balkony asi nejsou zemněné myslím.
Děláme už sit od roku 2002 a u tech lidi jsem opravdu pravidelne. Pritom treba soused je o 20 metru vedle a tam to funguje bez problemu
0 x
- midnight_man
Pamatam ze kedysi bolo aj také, vacsinou tie EAP alebo wisp stations. Ktovie, čo tomu vadí. M5tka ešte klop klop žiadna takto nepošla.
0 x
ty jo, když tak o tom mluvíte, vzpoměl jsem si že když jsme koupili síť, tak tam byl jeden power bridge M5 a majitel říkal že bude nejspíš vadnej kabel k němu, že chodil a pak najedou nic. Když jsem ho sundal a připojil k PC tak jsem zjistil že byl taky v defaultu. Zajímavé že.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
lyra píše:Máme u některych zákazníků vždy pravidelne zasahy a je uplně jedno zda maji Ovislink,nebo NS nebo TP LInk prostě u nichh jsme třeba 2x za rok a nastavujeme opět zařízení. Vyměnovali jsme jim take zařízení a vysledek naprosto stejny.
Tak to bude stejne - mame treba na stozaru (zemene jsou) 3 NanoBridge a vzdy to udela cas od casu jeden a ten samy
0 x
zamene jsou ty tri stozary ? A zaroven mas ke vsem NB stinene kabely s kovovejma konektorama ? Nam to dělalo do te doby nez jsme dali stinene kabely s kovovejma konektorama a byl klid.
blizzy píše:lyra píše:Máme u některych zákazníků vždy pravidelne zasahy a je uplně jedno zda maji Ovislink,nebo NS nebo TP LInk prostě u nichh jsme třeba 2x za rok a nastavujeme opět zařízení. Vyměnovali jsme jim take zařízení a vysledek naprosto stejny.
Tak to bude stejne - mame treba na stozaru (zemene jsou) 3 NanoBridge a vzdy to udela cas od casu jeden a ten samy
0 x
nikim007 píše:zamene jsou ty tri stozary ? A zaroven mas ke vsem NB stinene kabely s kovovejma konektorama ? Nam to dělalo do te doby nez jsme dali stinene kabely s kovovejma konektorama a byl klid.
Ne 3 stozary, ale 3 NanoBridge
jinak pouzivame venkovni od ubnt stineni a konektory take
0 x
-
skuste v nastaveniach zakazat resetovanie do defaultu cez tlacidlo.
0 x
Pripojenie na Slovensku.
http://www.citicom.sk
http://www.citicom.sk