http://www.i4wifi.cz/?cls=stoitem&stiid=2121
pro upresneni je to tento produkt

.Hodí se to dle mě právě spíš tam, kde je plno v eteru a jsou aspoň 3 a víc APček. Chápu to tak že chvilku sajta hrne data a chvilku synchronně poslouchá. Škoda trošku té ceny, ale pokud udělají NS M5 GPS a NB 25dBi GPS tak to bude v pohodě
 .Hodí se to dle mě právě spíš tam, kde je plno v eteru a jsou aspoň 3 a víc APček. Chápu to tak že chvilku sajta hrne data a chvilku synchronně poslouchá. Škoda trošku té ceny, ale pokud udělají NS M5 GPS a NB 25dBi GPS tak to bude v pohodě  . Co jsem viděl na podzimní prezentaci v Praze tak to bylo mocka pěkný
 . Co jsem viděl na podzimní prezentaci v Praze tak to bylo mocka pěkný  . UBNTu je v tomhle pozadu za motorolou, ale vypadá to že i tak to bude mít o rok či dva dřív jak Mikrotik, ten se věřím taky někdy dočká a možná i vychytaněji což ale už asi půjde mimo mě
 . UBNTu je v tomhle pozadu za motorolou, ale vypadá to že i tak to bude mít o rok či dva dřív jak Mikrotik, ten se věřím taky někdy dočká a možná i vychytaněji což ale už asi půjde mimo mě  .
 . 

Leeonek píše:lidi co dělají síť na ubnt jdou v první řadě po ceně, tohle je trochu mimo rozsah
nápad je to zajímavý, s tím souhlasím, ale zajímalo by mě jak to přesně funguje
 , vetsina lidi co presla na ubnt kontruje ze je to levnejsi a to je jejich hlavni argument  , jinej padnej mi zatim nikdo nerekl
  , vetsina lidi co presla na ubnt kontruje ze je to levnejsi a to je jejich hlavni argument  , jinej padnej mi zatim nikdo nerekl  Kdyz pujdu po kvalite spojeni tak pripojim k wispu kvalitni antenu tam sem cenove na reseni s tikem . Kazdy z obou vyrobcu ma v necem navrch , ted maj funkcni tdma obe technologie  ubnt bude mit gps tici zas s verzi 5 doufejme plne funkcni ipv6, ubnt ma zatim jen trasparentni spojeni pro ipv6.
  Kdyz pujdu po kvalite spojeni tak pripojim k wispu kvalitni antenu tam sem cenove na reseni s tikem . Kazdy z obou vyrobcu ma v necem navrch , ted maj funkcni tdma obe technologie  ubnt bude mit gps tici zas s verzi 5 doufejme plne funkcni ipv6, ubnt ma zatim jen trasparentni spojeni pro ipv6. ) . Jujda snad sem toho tolik neřek. Ping na prezentaci se samo zvedl na desítky ms, ale byl konstantní - nedocházelo k tomu wi-fi neduhu, že by bylo 4,4,4,205,3,4,5,124,3,....prostě se to drželo a pochopil jsem to tak že se ta rádia neruší sama o sobě... . Ono stejně uvidíme jak to ještě bude, zařízko čekám bude dostupné tak kolem Května.
) . Jujda snad sem toho tolik neřek. Ping na prezentaci se samo zvedl na desítky ms, ale byl konstantní - nedocházelo k tomu wi-fi neduhu, že by bylo 4,4,4,205,3,4,5,124,3,....prostě se to drželo a pochopil jsem to tak že se ta rádia neruší sama o sobě... . Ono stejně uvidíme jak to ještě bude, zařízko čekám bude dostupné tak kolem Května. . Je sice fakt že asi to mohli synchronizovat jinak než přes dražšší GPS přijímač, ale co už. Cena nebude kupodivu až tak strašná ale stejně kdo jede na sitech AirMax či to bude pro něj investičně pak přínosem....vcelku minimum ISP.
 . Je sice fakt že asi to mohli synchronizovat jinak než přes dražšší GPS přijímač, ale co už. Cena nebude kupodivu až tak strašná ale stejně kdo jede na sitech AirMax či to bude pro něj investičně pak přínosem....vcelku minimum ISP.  ) .
) .hapi píše:no tak logicky, mám dva sektory na sajtu. Čistě logicky, je musim mít pro největší propustnost na jinym kanále... na co pak potřebuju mezi nima sync? Pochopim to na stajnym kanále ale na různých ten sync logicky nepotřebuju.
Přijde mi divný že mobilní telefony maji interní gps antenu a tyhle škopky museji mít externí.