Jake mate zkusenosti s nasazenim Rocketu AC v mixed modu?
Ja jsem u vsem M-kovych klientu zaznamenal zhorseni signalu (oproti predchozimu pripojeni na Rocket M5) o 3-4dB. A tez zhorseni AMC i AMQ.
JK
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Rocket AC Lite - slabsi signaly M klientu
Ano, je to tak, už to "nepálí výkonem" jako ty Mka.
0 x
Co presne tim myslis?
To ze Mka realne vyzarovaly vyssi vykon nez byl nastaven na output power v konfiguraci?
Zvlastni je, ze pokud na Rocket AC pripojim ACkoveho klienta (se stejnym ziskem anteny jako Mko), tak jeho sigmal je v podstate totozny jako mel M-kovy klient.
Z toho mi vychazi, ze vykon vyzareny rocketem AC je stejny jako rocketem M. Ale Mkovy klient vidi ACkove APcko slabeji.
JK
To ze Mka realne vyzarovaly vyssi vykon nez byl nastaven na output power v konfiguraci?
Zvlastni je, ze pokud na Rocket AC pripojim ACkoveho klienta (se stejnym ziskem anteny jako Mko), tak jeho sigmal je v podstate totozny jako mel M-kovy klient.
Z toho mi vychazi, ze vykon vyzareny rocketem AC je stejny jako rocketem M. Ale Mkovy klient vidi ACkove APcko slabeji.
JK
tomasik píše:Ano, je to tak, už to "nepálí výkonem" jako ty Mka.
0 x
tomasik píše:Ano, je to tak, už to "nepálí výkonem" jako ty Mka.
Nemyslim si...před časem sem měnil nosy v ISOBeamech 400 z M5 na AC a při stejnem výkonu se strany slyšely cca o 2dBm líp a to sem s anténou ani nehnul. Frekvence stejná, modulace shozená 64QAM.
0 x