Zdravim,
akurat rozmyslam aky je vlastne rozdiel medzi novým nanobeam 16db a starým locoM5? Novy nanobeam je o cca 3€ lacneji a ma zopar db navyše pri atene. Mate niekto realne skusenosti s vymenou za loco M5? Len tak zo srandy by som to skusil namiesto Loco M5 (zmena je zivot), ale nerad by som si zarobil na problemy.
Zbadal niekto posun k lepšiemu? Horšiemu? dik
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Nanobeam M5-16 vs. Loco M5
- midnight_man
zacal som to davat namiesto loco, ale zatial len par kusov. na jednom mieste som to skusal namiesto loca a mozno tych par db to ma lepsie rx. problemy s tym nie su zatial ziadne, mam tam fw 5.5.10.
co mi pride lepsie, je moznost to lahsie dosmerovat, kedze to ma ten klb. staci obycajna konzola na stenu a da sa to doladit.
co mi pride lepsie, je moznost to lahsie dosmerovat, kedze to ma ten klb. staci obycajna konzola na stenu a da sa to doladit.
0 x
my sme loca pomaly prestali nasadzovat... max do 50-100m ked je klient, tak dame.
inak sme ich nahradili s nanobeam 16. podla mna su velmi dobre, podarene malinke zariadenie.
mame ich v terene mozno 100-150ks a ani s jednym kusom nebol zatial problem... signalovo podstatne lepsie ako loco.
jedine co tomu chyba je nejaky tieniaci kryt na trhu
inak sme ich nahradili s nanobeam 16. podla mna su velmi dobre, podarene malinke zariadenie.
mame ich v terene mozno 100-150ks a ani s jednym kusom nebol zatial problem... signalovo podstatne lepsie ako loco.
jedine co tomu chyba je nejaky tieniaci kryt na trhu
0 x
- midnight_man