❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

AirVision 2.0

Problematika Ubiquiti hardware.
midnight_man

AirVision 2.0

Příspěvekod midnight_man » 12 years ago

http://www.wi-telecom.sk/ecus/UWC_Vegas_2012.pdf

zevraj to bude spracovavat video uz na strane kamery = razantne znizenie HW narokov. Beta by mala byt coskoro k dispozicii.+ sa chystá AirVision NVR hotová mašina. Tak som na to hooodne zvedavý.
0 x

telleke

Příspěvekod telleke » 12 years ago

Už aby to bylo... Jediné co mě na těch kamerách štve je šíleně náročný AirVision včetně NVR. Doufám, že se jim povede co slibují...
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 12 years ago

Tak isto...máme postavené firemné kamery na tom, no masina v racku dostáva celkom záhul. Ak sa im to podarí, že bude stacit upgrade FW v kamerách a upgrade na airvison 2.0 tak strielame šampus. + tie AirCam pro kamery s IR...jooooooj 8)
0 x

pepop
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepop » 12 years ago

.. a ještě udělat pořádnou kameru, aby obraz nebyl jak namalovaný a za tmy si člověk nemusel ten obraz představovat :D
.. a ještě.. aby to mělo pořádný úchyty, protože se kamera na větru jinak třepe jako vlajka :lol:
.. a ještě .. kovový kryt, aby obraz kamery nebyl teplotně závislý na počasí.. :mrgreen:

.. myslím, že je lepší si připlatit 500kč/kus a mám malou IP kameru v kovovém krytu s 36IR PoE 1,3M ONVIF nezávislou na SW UBNT, takže jde připojit k mnoha standardním NVR
0 x
pepop

rado3105

Příspěvekod rado3105 » 12 years ago

pepop vies poslat odkaz aku myslis?
0 x

Správca

Příspěvekod Správca » 12 years ago

Ahojte!

Mam v škole 22 kamier airCam a airCam dome, nainštaloval som novú verziu AirVision 2.1.1. Rozhodil som to na dva servre 11 a 11. Spustím AirVision ale nevidia sa vzájomne servre. V starej verzii som to pridal "Add NVR" ale tu to mám zablokované. Nestretol sa s tým niekto ? Kamery všetko nahrávajú, len tie servre sa nevidia.

Ďakujem
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 11 years ago

dostalo se mi ted do ruk par aircamek, tak sem nahral airvision2, vse v posledni verzi (aircam v 1.2).
Nejak sem ale nepobral, jak docilit toho, aby nebyla aircam managovana airvisionem? Samozrejme automanage v nastaveni systemu mam vyple...
Prolezl jsem i fora, kde radi restart sluzby, atp, ale vzdy po pridani kamery je automaticky managovana airvisionem....

Potrebuju aby jen ciste ukladal zaznam + aby byl funkcni rtsp stream primo z kamery
0 x
Jan Ptáček

David2006

Příspěvekod David2006 » 11 years ago

Už se chystá AirVision V3 a ještě do toho vydají update V2.

No, airVision is not dead. Far from it.

Work is proceeding on AV3. The new line of camera hardware (soon to be released) is now the driver for ongoing development. Where, AV3 will support both the current and new camera models. Plus many other changes.

Ongoing AV2 improvement will address bugs, security issues, and possibly small enhancements.
0 x

rado3105

Příspěvekod rado3105 » 11 years ago

vo v2.0 nejde naraz stiahnut viac videi - resp. len po castiach 10minutove video.....potreboval by som si stiahnut povedzme subor za cely den a zobrat to na iny pc...neviete ako to je dosiahnut?

Edit: Takze to nejde a ak chcete pozerat zaznamy povedzme cely den...tak musite po desiatich minutach.. vzdy otvorit nove desatminutove video....ziadne zrychlenie...prezeranie posuvnikom....cize uplna sprostost a nelogickost....
0 x