❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
MIMO Gear Shield Kit pro UBNT anteny
- midnight_man
Re: MIMO Gear Shield Kit pro UBNT anteny
Hapi nie je to výhra....ale kvalita a kapacita airmaxu + rates šli o 40-60% hore!!! A to je podstatné 

0 x
- midnight_man
takze novy poznatok
Naposledy upravil(a) midnight_man dne 09 Oct 2012 18:47, celkem upraveno 1 x.
0 x
Ale stejne mi to vysvetli, kdyz jsou zady k sobe a dva plechy mezi nima, jak to ze to ze se vubec vidi takhle (relativne) kvalitnim signalem...
Btw jsou ty plechy zemneny?
0 x
to je asi stejna otazka, jako bych se zeptal, jaktoze je mozne, ze ted pisu prizpevek prez internet od souseda, ktery bydli podemnou a mezi nami je pul metru zelezobetonu....Jardax píše:Ale stejne mi to vysvetli, kdyz jsou zady k sobe a dva plechy mezi nima, jak to ze to ze se vubec vidi takhle (relativne) kvalitnim signalem...

0 x
Jenze zelezobeton je furt jen dost ridky sito zeleza, a o to jde.
Ale plech je plech. A navic tyc.
Proste zahada
Ale plech je plech. A navic tyc.
Proste zahada

0 x
- Tomáš Břinčil
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
- midnight_man
Tu otazku snad nemyslite važne
je to predsa 5 Ghz....bez plechov by tam bolo -15

0 x
midnight_man píše:Tu otazku snad nemyslite važneje to predsa 5 Ghz....bez plechov by tam bolo -15
Ale ja neresim co by tam bylo bez plechu, ale to proc je tam jeste relativne silny signal i pres dva plechy a stozar

Nicmene jeste porad se ptam - jsou ty plechy zemnene?
(btw mne napada - nedavno tady nekdo resil parazitni vyzarovani pres kabel, ktery prochazi z jednotky ven... co takhle stineny kabel?

Tomáš Břinčil píše:Odrazy od nejbližších předmětů? Víry?
No ja nevim, to by mysel byt minimalne dvojity odraz a na to mi to prijde uz moc silne...
Vzadu je dira (ooobrovska na muj vkus) na LEDky a na drzak, tam je mezera - ale ma v ceste stozar. Cili tam se to teoreticky muze pobouchat a prolezt.
Jeste by to asi chtelo zoptimalizovat...

Naposledy upravil(a) Jardax dne 17 May 2012 15:28, celkem upraveno 1 x.
0 x
- Tomáš Břinčil
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Elmg neni svetlo. Stozar to muze odstinit stejne jako zesilit za urcitych podminek.
0 x
- midnight_man
plechy nie su zemnene
mozem uzemnit a omerat ale rozdiel bude minimalny (myslim si)

0 x
midnight_man píše:plechy nie su zemnenemozem uzemnit a omerat ale rozdiel bude minimalny (myslim si)
Jeste bys mel pouzit stineny kabel a jeho ubnt konec (i s celou ubnt) take uzemnit.
Navrhuji pouzit prazdny stineny konektor s nacvaknutym zemnicim dratem jen do stineni strceny do druheho portu a vytazeny ven na plech.
Ja to tak udelam az plechy dorazi a zacnu experimentovat.
To by bylo aby nebylo...

0 x
experimentuj, ale dojdeš na to že zemnit ty plechy je k ničemu.
0 x
- midnight_man
tiež sa mi vidi ze ked tie plechy uzemnim...max stratim cestu a čas 

0 x
Nekde jsem tu videl, ze uz nekdo, tusim ze Slovenska, nabizel limce na nanobridge ale uz ten prispevek nemuzu najit. Nasmerujete me nekdo prosim? 

0 x