❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Zelení sa zelení UBNT cable...
- midnight_man
Re: Zelení sa zelení UBNT cable...
ETA 1-2 tyzdne
posielaju nove UBNT kable. Ani som necakal ze to vyjde a predsa hh

0 x
A dalsi vec, jak resite DPH a clo? Nam na to chteli nauctovat silene penize, tak ted resime, co s tim....
0 x
divizna píše:A dalsi vec, jak resite DPH a clo? Nam na to chteli nauctovat silene penize, tak ted resime, co s tim....
dobra otazka ....
0 x
na slovensku za to ziadne clo a dph nechceli. za ten tovar uz predsa dph zaplatene bolo, nove kable su v ramci reklamacie. cla sa toto tyka take. treba to len vyargumentovat na colnici. za nas vsetko vybavila kurierska firma, co to preberala na slovensku.
0 x
Co jste napsali v RMA formulaři za date code? Na kabelu nic není, krabici nemám.
0 x
- midnight_man
ziadne clo...balik je predsa zadarmo a v rámci RMA. DATECODE ziadny, ani MAC ani nic. Vypises len to co vies, typ kabla a oni budu dodatočne pytat kopiu faktur. Uvidime s cim u nas pride colnica 

0 x
O jaký kabel se přesně jedná? Něco jsem dostal od známého, tak ať to nenatáhnu a pak zas jak trotl to nemusím měnit.
0 x
to neee
zlaty solarix teda
Proc to vubec nekdo kupuje? Dyt stoji stejne...

Proc to vubec nekdo kupuje? Dyt stoji stejne...
lazna píše:http://dl.ubnt.com/matt/toughcable/TC_Problems.pdf
0 x
Jan Ptáček
- midnight_man
Ha ha ha takze kable sice došli ale colnica ich bez zaplatenia nepustí takže treba pekne cvaknut DPHčku
. Kurierska sluzba UPS s tym nevie pohnut kedze neexistuje doklad o exporte produktu. Neostava nic ine len zaplatit tych cca 20€. Nevraviac o tom, že to nemozem dat na firmu..pretoze by som musel tyzden behat po colnici a vybavovat nejake pridelenie cisla a papierov, pekne fyzicka osoba.

0 x
tak to je divne. ked mi prisli nove kable, zo kurierskej firmy mi prislo info, co im mam poslat (splnomocnenie, ze ma mozu zastupovat, doklad o kupe a presny popis tovaru). ked som im to poslal, vsetko za mna vybavili a doniesli kable. nic som neplatil. je dolezite informovat colnicu, ze to je tovar v ramci vymeny z reklamacie a ze sa za neho nic neplatilo.
0 x
- midnight_man
ano prave som im to poslal mailom všetko toto
ale ze colne vyrovnanie ci co sa bude platit. Mas kontakt na clovek v UPS ktory ti to riesil? Mozno je toto niekto iny a nevie. dik

0 x