dagus píše:No ráčnovej klíč má kde kdo a kupovat mírně upravenej, jen aby se tam lépe vlezl mi příjde divný. Každý ráčnový klíč jde na obě strany a není na to třeba přepínání, pouze se otočí.
nikto nehovori ze treba kupovat specialny kluc. ten ktory ponukame my, je len jeden z mnoha ktore su na trhu, nieje nijak specialny (o nic mensi alebo vacsi), rozdiel je len v tom ze sme si dali tu namahu a vyselektovali sme ho z cca 20 tich roznych klucov od ktorych sme ziskali vzorky, a mozem svedomito povedat ze hoci kazdy z nich plni rovnaku funckiu a vyzera na prvy pohlad rovnako, rozdiel v kvalite spracovania, spolahlivosti a funkcnosti je znacny. My sme skratka vybrali najlepsi z nich a to je cele. Ak doma uz mas vhodny kluc nemusis nic kupovat.
A teraz nieco malo k tomu ze staci otocit kluc a obratim smer dotacanie/povolovanie. Toto je mozne iba na klucoch ktore su ploche a teda nemaju koniec zahnuty. Takyto kluc nieje na pouzitie najjednoduchsi a to z dovodu ze skrutka/matica je vo vacsine pripadov kolma na stenu a teda pohyb kluca je nutne robit vlastne v mieste kde rukou suham o diel ktory skrutkujem, naopak pri ohnutom kluci je ruka dostatocne daleko na to aby som si ju poranil a zaroven mam k skrutke lepsi pristup. Nas kluc je vyhnuty a preto ma aj moznost prepinania (otocenie funguje samozrejme tiez).