soooc píše:jej, skoda, zes to sem nekde nenapsal, chtel bych od nich na test ty stineni na sektory.
A na kolik te vyslo postovne?
(4) UNB16K - Ubiquiti 16" NanoBridge Kit @ $29.95 each = $119.80
Note: These are prototype kits
(4) UNB12K - Ubiquiti 12" NanoBridge Kit @ $24.95 each = $99.80
> Note: These are prototype kits
Subtotal $219.60
10% Discount for FIRST sale in Czech Republic ($21.96)
Subtotal $197.64
Shipping & Handling USPS Ground $140.00
(1) Box(s) 18" x 18" x 6" @ 24 lbs. each
Business days in transit 3-5
Subtotal $337.64
3% CC Processing fee $10.13
Total Due $347.77 US
Postovny je mazec. No napsat jsem to mohl no, dokonce mi ty kity na sektorky nutil s nejakou extra slevou, abych to vyzkousel..ale ja je nepotreboval. Nicmene to je podle me kus ohnuteho plechu za antenou. Na ty NB je to ohnuty do kruhu a s radomem, tedy o neco slozitejsi na vyrobu svepomoci.
Uprimne to chci vyzkouset a asi nechat nasledne vyrobit nekde bliz na zakazku, protoze s tim postovnym je to mazec.
Je s nim docela slozita komunikace, maily furt padaly u nej do spamu, nakonec jsem to resil tak, ze jsem mu poslal mail a sms, ze jsem mu poslal mail, at koukne do spamu - ani nevim co stoji mezinarodni sms, doufam ze nebudu prekvapenej na vyuctovani
Navic zpusob platby, kdy chce poslat udaje o kreditce vcetne cvv2 v pdf mailem, je dost podivnej a podle me ne uplne bezpecnej. To bych radsi vzal poplatky paypalu na sebe. Vyreseno alespon tak, ze jsem poslal pdf v zaheslovanym raru a heslo opet pres sms