❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

MIMO Gear Shield Kit pro UBNT anteny

Problematika Ubiquiti hardware.
svestka
antispam: Ano

Re: MIMO Gear Shield Kit pro UBNT anteny

Příspěvekod svestka » 13 years ago

superweb píše:Nekde jsem tu videl, ze uz nekdo, tusim ze Slovenska, nabizel limce na nanobridge ale uz ten prispevek nemuzu najit. Nasmerujete me nekdo prosim? :)

taky už to hledám asi půl dne a ani ťuk, snad to někdo nesmázl. já taky chci :)
EDIT: tady nic, ale našel jsem: http://www.skfree.net/index.php?name=PNphpBB2&file=printview&t=8252&start=15
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 13 years ago

ano ale zatial ziadne realne testy tych limcov neboli. Dovtedy nič nekupim :). Je slubene ze testy budu...tak čakam.
0 x

superweb

Příspěvekod superweb » 13 years ago

No 38EUR je dost..to uz se skoro vyplati ty osvedcene od RF Armor. Tam je cena $30 plus doprava a clo. Kdyz to spocitam z posledni objednavky 8 kusu, vychazi me jeden na cca 1000. TO vyjde ten ze slovenska bez dopravy. A neni tak hezkej a lehkej hlinikovej :)
Premyslim o dalsi objednavce, pac nejsme schopny se dokopat do toho nechat to nekde vyrobit. Tak kdyby jste nekdo chteli se pripojit, dejte vedet PMkou. Pred pripadnou objednavkou vas kontaktuju a necham si zajem potvrdit podle aktualni ceny, ktera z rfarmoru vypadne..
0 x

bicmen

Příspěvekod bicmen » 13 years ago

...načo vymýšľať čo už bolo vymyslené tu sú dostupné odrušovače aj na AirMax - 5G19-120, 5G16, aj so zadnými krytmi na klik systém (bez skrutiek) http://www.profitexsk.com/product/odrusovac-pre-ubiquiti-networks-nanostation-m2-a-m5-4422/ kvalitka - INOX AISI 430 a cena je v poho... 8)
Naposledy upravil(a) bicmen dne 04 Jan 2013 09:41, celkem upraveno 1 x.
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 13 years ago

.....
Naposledy upravil(a) midnight_man dne 09 Oct 2012 18:47, celkem upraveno 1 x.
0 x

thanui.linux

Příspěvekod thanui.linux » 13 years ago

Kolik to stojí u profitexu? Buď jsem slepej nebo tam cenu ani možnost zakoupení nevidím a to jsem se i zaegistroval.
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 12 years ago

uz ste niekto kupovali z toho profitexu? Zaujimave ceny...
0 x

superweb

Příspěvekod superweb » 12 years ago

No ja doobjednaval neco pres msdistribution.co.uk. je to jednodussi a rychlejsi nez z usa, ale bohuzel ty limce na NB docela zdrazil :(
Jinak z hlediska komunikace a rychlosti doruceni muzu ten shop doporucit..akorat sem tam mel nejakej problem s placenim ceskou kartou, se kterou sem predtim platil rf armoru bez problemu.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

platil jsi visou nebo mastrem ?
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

superweb

Visa
0 x

bicmen

Příspěvekod bicmen » 12 years ago

...ešte k tým plechom od http://www.profitexsk.com/produkty-profitex/wireless-internet/, ceny sa zobrazujú po prihlásení a distribúciu pre Česko robí firma http://www.freetel.cz/....dodacia doba je podľa toho ako majú skladom, mimochodom veľmi ľahko sa to montuje nie sú tam žiadne skrutky iba sa to nacvaká do seba....vraj robia hlavne na export....
0 x

melvi

Příspěvekod melvi » 12 years ago

Vypadá to pěkně, bohužel ty díry co to má pro průchod originál držáku jsou dost velký aby to z nich slušně vyzařovalo.
0 x

bicmen

Příspěvekod bicmen » 12 years ago

... kupoval som tam na NSM5 aj so zadným naklikovacím krytom. Spravili mi cenu a už dávam všade...
0 x

superweb

Ty kryty na nanostationy ma rfarmor udelane velmi pekne..je to drazsi, ale muzu doporucit, davame skoro vsude, kde je vic radii na jednom stozaru. I to dost usnadni montaz.

Jinak se nam podarilo konecne sehnat schopneho klempire a mame vyrobenou nultou serii 30ks limcu na nanobridge 25dB, jeste resime jak k tomu pridelat predni plastovy kryt(ty uz mame take), aby to drzelo. Starsi reseni rfarmoru s prosroubovanim se moc neosvedcilo, na nekolika mistech uz se nam to urvalo, ale mame pevnejsi radomy, tak by mozna mohli drzet lepe..
Limce jsou z hlinikoveho plechu, zrejme stejny material jako ma rfarmor. Nekdy pristi tyden kdyztak nafotim co nejdetailneji. Pokud by nekdo mel zajem o 1ks na vyzkouseni a prohlednuti, asi by nebyl problem z teto varky, i kdyz je primarne pro nasi potrebu. Nasledne pak mozno zaridit vetsi mnozstvi. Cena by byla asi kolem 650 Kc bez DPH/ks, jeste musim zjistit co stoji plastove radomy presne.
Co me se na tom mimo praktickou funkci libi je, ze na plochy plastovy radom se da snadno nalepit reklama..mame par klientu, kteri maji parabolku pekne u hlavni silnice :)
0 x

p79wifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod p79wifi » 12 years ago

superweb píše:Ty kryty na nanostationy ma rfarmor udelane velmi pekne..je to drazsi, ale muzu doporucit, davame skoro vsude, kde je vic radii na jednom stozaru. I to dost usnadni montaz.

Jinak se nam podarilo konecne sehnat schopneho klempire a mame vyrobenou nultou serii 30ks limcu na nanobridge 25dB, jeste resime jak k tomu pridelat predni plastovy kryt(ty uz mame take), aby to drzelo. Starsi reseni rfarmoru s prosroubovanim se moc neosvedcilo, na nekolika mistech uz se nam to urvalo, ale mame pevnejsi radomy, tak by mozna mohli drzet lepe..
Limce jsou z hlinikoveho plechu, zrejme stejny material jako ma rfarmor. Nekdy pristi tyden kdyztak nafotim co nejdetailneji. Pokud by nekdo mel zajem o 1ks na vyzkouseni a prohlednuti, asi by nebyl problem z teto varky, i kdyz je primarne pro nasi potrebu. Nasledne pak mozno zaridit vetsi mnozstvi. Cena by byla asi kolem 650 Kc bez DPH/ks, jeste musim zjistit co stoji plastove radomy presne.
Co me se na tom mimo praktickou funkci libi je, ze na plochy plastovy radom se da snadno nalepit reklama..mame par klientu, kteri maji parabolku pekne u hlavni silnice :)

hele já bych bral jeden na vyzkoušení a mám velký zájem o více kusu, tak uvidíš jak to půjde, limce se mi moc osvětšili. tak že bych 10-20ks bral.
0 x