Zdravim,
bloknul se nam Nanostation M5 do režimu Counterfeit - padelek, jde jen Ping a prehrati puvodniho FW nepomohl, je jiz po zaruce, umíte nekdo, nebo vite jak zpet nahodit nejak FW, aby byl zase pouzitelnej. Setkal se stim nekdo ?
Je to jiz druhy kus, prvni byl Loco M5, ktery udelal to same, byl v zaruce u i4wifi tak nam jej vymenili ale tento uz je po zaruce.
Diky Tomas
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
UBNT Counterfeit - padelek, lze opravit ?
Skús tam natlačiť 5.3.5 tam tuším ešte tá kontrola nebola
0 x
Aj ked to nie je v zaruke by to mal predajca zobrat a poslat ubiquity......toto je maximalna drzost...nie je to chyba zakaznika ale chyba vyrobcu...a predajcu...
0 x
řekl bych, že výrobce ... nestalo se nám to jen jednou, že se to po nějaké době do tohoto stavu přepnulo.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
Stalo se mi asi 2x u Nanobridge a 1x u Nanostationy M5 jen tak z ničeho nic třeba po 2 letech používání... Lze opravit znovunahráním staršího FW třeba přes tftp.
0 x
Udelalo nám to několik jednotek NS5M starší FW nepomohl. Nahrál jsem tam OpenWRT a jedou dál.
0 x