Ahojte
Mám takyto maly problémik.
Doteraz som si to akosi nevsimal, mal som na saite spraveny klasicky bridge. Serverovna s optikou - Antena (AG) - prepoj - Antena (AG) - prepojenie medzi anténami +Anténa (NBM5-400) prepoj - Antena (NBM5-400) - MK951G-2Hnd.
Teraz som sa troska pohral a podarilo sa mi potiahnuť optiku cca 500m od serverovne, ale vyskočil mi nasledovný problém Serverovna s optikou - MC220L prepoj MC220L +Anténa (NBM5-400) prepoj - Antena (NBM5-400) - MK951G-2Hnd.
Medzi týmto MC220L a týmto Anténa (NBM5-400) sa mi to vôbec neda chytiť na 1Gbps. Neviete mi poradiť prečo ?
Ked tam dám switch s 1Gbps portom ani tak stale to ide max na 100Mbps. NBM5-400 voci nicomu sa nechyti na 1Gbps.
Podla výrobcu má Gigový port ale je tam alebo tam neni ? viete mi niekto povedať ?
Vsade kde to mám nasadené mi dáva len 100M. Prikladám screen.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
NBM5 - 400 - 1Gbps
taky nám to kdysi blblo. chce to nový FW, u nás se to tím vyřešilo
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
-
mno, a neprodali ti omylem verzi 300? Ty zářiče jsou stejný napohled 
fakt bych zkusil vzít verzi 400, origo zdroj (!), giga switch, a musí to jet. jinak je to asi na reklamaci

fakt bych zkusil vzít verzi 400, origo zdroj (!), giga switch, a musí to jet. jinak je to asi na reklamaci
0 x
-
Pokial viem tak aj 300 ma 1Gbps port
Vyskusal som všetko, orig. zdroj na kratky kablik a nič. 8 kusov nemože byť zlých.
Zajtra mi pridu dalsie 4 ks mrknem sa na to a uvidim co to bude ukazovať.
Kód: Vybrat vše
1x 10/100/1000 RJ45
Vyskusal som všetko, orig. zdroj na kratky kablik a nič. 8 kusov nemože byť zlých.
Zajtra mi pridu dalsie 4 ks mrknem sa na to a uvidim co to bude ukazovať.
0 x
ne, gigový port má pouze NanoBeam 400, verze 300 a starší NanoBridge mají jen 100m
0 x
A co mas napsane na stiktu PoE injektoru? Jo to opravdu Gigabit adapter?
R.
R.
zvukarmiso píše:Mám tam 5.5.10 ale 1000M tam nevidim, Tá možnosť tam stále chýba
0 x
Mám takový pocit, že gigo to sice má, ale s těmi zdroji problém býval ... mají v tom trochu bordel. Gigové byly svého času i třístovky.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.