❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
firmware NanoBeam vs Nanostation
firmware NanoBeam vs Nanostation
Pánové zdravím, omlouvám se jestli sem toto téma nepatří, ale potřebuji nutnou radu. Stává se mi na síti, že mi občas vypadnou sektorky (nanostation loco M5) u kterých mám příjem NanoBeam M5, v NB M5 je firmwarer 5.5.9 a v NS 5.3.x je toto možná příčina? Pokažde když se mi toto stane přehraju firm v NanoBeamu a vše jede OK. ??? Díky za jakoukoli odpověď.
0 x
Chose439 píše:Pánové zdravím, omlouvám se jestli sem toto téma nepatří, ale potřebuji nutnou radu. Stává se mi na síti, že mi občas vypadnou sektorky (nanostation loco M5) u kterých mám příjem NanoBeam M5, v NB M5 je firmwarer 5.5.9 a v NS 5.3.x je toto možná příčina? Pokažde když se mi toto stane přehraju firm v NanoBeamu a vše jede OK. ??? Díky za jakoukoli odpověď.
5.3.x to delavaly zvlast po delsim uptime. Nasyp do tech loco anten 5.5.4.
0 x
Josef Smola
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....