❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

firmware NanoBeam vs Nanostation

Problematika Ubiquiti hardware.
Chose439

firmware NanoBeam vs Nanostation

Příspěvekod Chose439 » 11 years ago

Pánové zdravím, omlouvám se jestli sem toto téma nepatří, ale potřebuji nutnou radu. Stává se mi na síti, že mi občas vypadnou sektorky (nanostation loco M5) u kterých mám příjem NanoBeam M5, v NB M5 je firmwarer 5.5.9 a v NS 5.3.x je toto možná příčina? Pokažde když se mi toto stane přehraju firm v NanoBeamu a vše jede OK. ??? Díky za jakoukoli odpověď.
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 11 years ago

Chose439 píše:Pánové zdravím, omlouvám se jestli sem toto téma nepatří, ale potřebuji nutnou radu. Stává se mi na síti, že mi občas vypadnou sektorky (nanostation loco M5) u kterých mám příjem NanoBeam M5, v NB M5 je firmwarer 5.5.9 a v NS 5.3.x je toto možná příčina? Pokažde když se mi toto stane přehraju firm v NanoBeamu a vše jede OK. ??? Díky za jakoukoli odpověď.

5.3.x to delavaly zvlast po delsim uptime. Nasyp do tech loco anten 5.5.4.
0 x
Josef Smola
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....

Chose439

Příspěvekod Chose439 » 11 years ago

OK díky moc, přehraji a dám vědět zda to pomohlo. Dík.
0 x