❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Multi-line RF technology

Problematika Ubiquiti hardware.
Insider
Kontaktovat uživatele:

Re: Multi-line RF technology

Příspěvekod Insider » 11 years ago

ppp76 píše:Funguje vubec nekde nekomu ta gps synchronizace??? patral sem a zatim to nikdo nepredvedl funkcni , po velkem nadseni velke ticho :|

Ne nefunguje, strávil jsem na tom cca 8 hodin včetně hlídání synchra.. JE TO UPLNE, ALE UPLNE O HOVNU.. propustnost to má stejnou jako jako 2 M5 vedle sebe, ale stojí to 8xtolik.. Je to to same jako prodavali nefunkcni boardy bez FW na Atherosu.. Stareho psa novym kouskum nenaucis..
0 x
Michal Peterka, KPE spol. s r.o.
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 11 years ago

Si pamatam tie ovacie nad GPS sync...dodnes su von 2 rockety s GPS a pritom GPS sync je tam uplne nefunkcna. Toto je dalsi vykrik do neznama v style UBNT marketingu.
0 x

rado3105

Příspěvekod rado3105 » 11 years ago

unify je ich top produkt, vlastne vaka nemu su vynimocni od inych....nasadili to vo fedex arene ktora ma obrovsku kapacitu, svoje vytvory ladia v reali v tazkych podmienkach. Verim ze 3 roky nespalo 100 zamdestnancov a pera nie je na nich makky vid alexandras ktory mal na starosti aircontrol par chyb a je vyhodeny.... Inak stale mi unika pointa vasho pesimizmu....vsetko co pride je zaujimave pre nas a nastartuje ine firmy...... takze dufajme ze pride nieco nove prevratne a mikrotik po 5 eokoch zacne pouzivat dualne procesory v rbeckach samozrejme s lepsim taktom.....
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 11 years ago

Na tu GPS sem se tesil jako i na jine veci zatim jediny co dokazali jsou pekny sektorky :wink: tem nemuzu nic vytknout :wink: (jen bych je chtel s nkovejma konektorama :lol: )

Co je na unifi tak uzasneho ze je tak top? ma neco co neumi hotspot od tika uz par let?
0 x

lwq
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 11 years ago

By me zajimalo nasazeni Unifi na MotoGP v Brne ... Optika tam snad je ... A pri zavodech tam jsou desitky a desitky tisic lidi, za vikend pres 230 tisic lidi ... TO bych chtel videt, jak by to jelo ... 8)
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 11 years ago

Ved nikto nie je pesimista....len skusenosti nepustia. UBNT prerazilo s AirMaxom...to je to, čo ich drží nad vodou. Unifi ludia beru preto, že to pekne vyzera. Ved system unifi dokonale nahradim mikrotik Hot-spotom, akurat ze to nie je take pekne prepracovane do Web GUI. Keby radšej dotiahli ten GPS sync!!!! Namiesto toho pracuju na dakom nanobeame, Multi RF pritom stare veci este nefunguju.
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 11 years ago

Lidi, kteri tu srovnavaji UniFi s mikrotikovym hotspotem bud vubec nepochopili o cem UniFi je, nebo UniFi nikdy neinstalovali a neprovozovali. Je otazka, kolik z vas jsou hardfani mikrotiku, takze to delate z principu, pro ty mam radu, nainstalujte si vedle sebe do nejakych prumyslovych prostor dve ploche site s mutltiple essid, ukoncene vlanama, zabezpecte a zkuste to.
0 x
Josef Smola
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....

ludvik

Příspěvekod ludvik » 11 years ago

Já to kombinuju ... unifi + mk hotspot.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 11 years ago

ludvik píše:Já to kombinuju ... unifi + mk hotspot.

Jasne. Vybrat si od obou firem to lepsi a zkombinovat, pak ten vysledek predci separatni reseni jedne i druhe firmy.
0 x
Josef Smola
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....

rado3105

raven-il píše:
ludvik píše:Já to kombinuju ... unifi + mk hotspot.

Jasne. Vybrat si od obou firem to lepsi a zkombinovat, pak ten vysledek predci separatni reseni jedne i druhe firmy.

pointa prispevku bola ked si pozriete burzy firmy tak klucovy produkt reprezentujuci firmu je unifi...nech uz je vas nazor aky chcete....to multi-lane rf vzniklo ako dosledok toho ze pokryvaju fedex basketbalovu halu kde su desattisice ludi, a evidentne im tam klasicke unifi neslo podla predstav kvoli interferencii na vedlajsich kanaloch, nehovoriac o kompatibilite zariadeni(v podobe mk), presun medzi bodmi bez vypadku a podobne featury....ano kto to nepouzival nevie potencial toho....vela ludi odradil dvojkovy firmware...trojka je o inom ked to je pekne routovatelne....a tento multi-lane rf im evidentne tie problemy odstranil.....proste je dobre ze maju aj projekt kde si to v realnych podmienkach overia....mikrotik to robi hlavne na ludoch a potom to tak vyzera ako vyzera...
www.ubnt.com a pozrite si vpravo dole to video z haly...
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Ano marketing maj krasnej ...... az to nekdo udela realne tak uvidime pravdu ....
Mikrotik jen po lidech .... opravte me pokud se mejlim ale tusim ze IKEM je hotspotovej na tiku ..... a to neni mala instalace ....
0 x

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 11 years ago

já myslím že se to snad dost jasně řeklo na konferenci v srní 2013, že to od UBNT funguje jako že nefunguje :D
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

ppp76
Kontaktovat uživatele:

a to rekl kdo na jakej produkt?
0 x

rado3105

Ano co mam od ubnt na sieti o tom ani neviem....co sa nedalo povedat o routeros kym nevysla 5.25....
0 x