❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Divné chování NanoBridge

Problematika Ubiquiti hardware.
zacatecnik1980

Divné chování NanoBridge

Příspěvekod zacatecnik1980 » 12 years ago

Setkal se někdo s tím že jakmile zatížím nanobridge uploadem tak spadne rychlost a tím pádem i upload .. a to nědělal nevím zda si to mám přikládát rušení nebo vadné jednotce ?
0 x

Walkeer
antispam: Ano

Příspěvekod Walkeer » 12 years ago

zacatecnik1980 píše:Setkal se někdo s tím že jakmile zatížím nanobridge uploadem tak spadne rychlost a tím pádem i upload .. a to nědělal nevím zda si to mám přikládát rušení nebo vadné jednotce ?

kdyz zatizis upload ze spadne upload? tomu moc nerozumim...
0 x

zacatecnik1980

Walkeer píše:
zacatecnik1980 píše:Setkal se někdo s tím že jakmile zatížím nanobridge uploadem tak spadne rychlost a tím pádem i upload .. a to nědělal nevím zda si to mám přikládát rušení nebo vadné jednotce ?

kdyz zatizis upload ze spadne upload? tomu moc nerozumim...

promin blbě sem se vyjadřil když zatížím upload padne TX Rate , tak sem to myslel donedávna to bylo vše v poho až těd.
0 x

Walkeer
antispam: Ano

Příspěvekod Walkeer » 12 years ago

aha..tipoval bych nejake ruseni, zkus jiny kanal
0 x

zacatecnik1980

Walkeer píše:aha..tipoval bych nejake ruseni, zkus jiny kanal

taky sem myslel ale je divné že by ovlivnilo jen upload a ne download .. asi ovlivnuje polarizace co v ni jede upload žě ? promintě pokud kecám blbosti ale jsem zatím laik :)
0 x