Pred casem jsme hromadne objednavali limce na Nanobridge 25 dB . Měl jsem jich, 6 a na určite místa bych potřeboval další. Našel se někdo kdo to začel vyrábět, nebo neplanuje se zase nějaky hromadny dovoz ?
www.wiracom.cz
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Límce pro Nanobridge
Ja zkousel zjistit vyrobni naklady v CR a dostali jsme se v podstate na castku, za jakou se to da koupit z US vc.postovneho. A taky me nejak nepresvedcila ucinnost tohoto reseni. Dal jsem to na 2 NanoBridge a rozdil jsem moc nezaznamenal.
0 x
Mame jiz hotovy vzorek, ale nebyl cas to dotahnout do konce co se tyce toho plastoveho krytu, ale naohybany plech mame a je identicky stim puvodnim a cena lehce pod USA co jsme platili v te hromadne objednavce..
Nebo spis takhle, dle meho je tam dost velka rezerva s cenou k tomu aby se dokoupili sroubky(to jsou radove koruny)a pak nevim kolik by stal ten bilej kryt.
Nebo spis takhle, dle meho je tam dost velka rezerva s cenou k tomu aby se dokoupili sroubky(to jsou radove koruny)a pak nevim kolik by stal ten bilej kryt.
0 x
Daniel Tasáry
Pokud ja mohu říct tak ten límec jsme davali na místo kde mame vic vysílačů a tam se to projevilo menším šumem v pásmu. Nutno říct,že to i ubralo nepatrně signalu,ale to nas netrapilo bylo to na kratkou vzdalenost a ubrany vykon.
0 x
Ciste teoreticky, kdo vsechno by ty limce chtel a kolik ks?Ze bych po novem roce vse dotahl do konce a nechal udelat nejakou serii treba 30ks nebo neco takoveho...
Zkusil bych zajistit i ten papirovej dekl nekde v reklamce a sroubky by jste si uz museli sehnat event samy..asi i stim prurezem.
Zkusil bych zajistit i ten papirovej dekl nekde v reklamce a sroubky by jste si uz museli sehnat event samy..asi i stim prurezem.
0 x
Daniel Tasáry
dantasik píše:Ciste teoreticky, kdo vsechno by ty limce chtel a kolik ks?Ze bych po novem roce vse dotahl do konce a nechal udelat nejakou serii treba 30ks nebo neco takoveho...
je zaplechovana aj zadna cast? myslim koli EM ruseniu... limec je pekna vec, ale samotne nechcene rusenie vychadza aj zo zadnej casti, ktora trci za antenou / tanierom.
ak je to tiez nejak oplechovane, tak si rovno objednavam aspon na 5 parov, teda na 10ks nanobridge 25db
0 x
Tady je odkaz:
http://www.rfarmor.com/cart/index.php?m ... gj1e67d5b0
Proti zadnímu stínění by mělo pomoc plechové kolečko, které se dává do držáku za ozařovač. Jak je to ale účinné, je věc druhá.
http://www.rfarmor.com/cart/index.php?m ... gj1e67d5b0
Proti zadnímu stínění by mělo pomoc plechové kolečko, které se dává do držáku za ozařovač. Jak je to ale účinné, je věc druhá.
0 x
Když se tady dělala hromadná objednávka, tak jsem bral 3 ks pro NB 22 dBi a vč. rozpočítaného poštovného to vyšlo na 805 Kč/ks.
0 x
tu hromadnou objednávku jsem dělal já. ale popravdě, za ty peripetie okolo to nestálo. svého času si cením, a pokud bych ho měl rozpočítat do koncové ceny límce naplno, cena by nešla pod 1k, a to byste mě asi rádi neměli
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
Lepší než výhra ve Sportce :)
vysvětlil bych to asi takhle:
prodal jsi nám to za dobrý koruny (pro NB25 za 1100/ks) a reálná cena pro tebe za tu práci atd, měla být řekněme o ty 200/ks víc...
takže když si člvoěk spočítá cenu - skoro 3300Kč/ stranu spoje
musím se podívat na to, že MIMO Jirouš s RB711, case a Pigtaily vyjde celkem na nějakých 8k = 4k za stranu spoje
myslim, že těch 700/stranu se rozhodně vyplatí připlatit, protože oproti NB tím získám podstatně větší kvalitu lepší radiové podmínky a i lépe odrušený vlastní bod. My už se z NB pomalu začínáme léčit a z města je budeme rozhodně sundávat = a přesoiuvat na vesnice.
prodal jsi nám to za dobrý koruny (pro NB25 za 1100/ks) a reálná cena pro tebe za tu práci atd, měla být řekněme o ty 200/ks víc...
takže když si člvoěk spočítá cenu - skoro 3300Kč/ stranu spoje
musím se podívat na to, že MIMO Jirouš s RB711, case a Pigtaily vyjde celkem na nějakých 8k = 4k za stranu spoje
myslim, že těch 700/stranu se rozhodně vyplatí připlatit, protože oproti NB tím získám podstatně větší kvalitu lepší radiové podmínky a i lépe odrušený vlastní bod. My už se z NB pomalu začínáme léčit a z města je budeme rozhodně sundávat = a přesoiuvat na vesnice.
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček
Jakub Havlíček
Dneska uz ma i distributory, posledne jsem objednaval z msdistribution.co.uk..vyrazne jednodussi jak je to v ramci EU
ale neprijemny je ze u NB limcu sel s cenou celkem nahoru. Vlastni vyrobu se snazime take resit..jen neni moc cas
Za co dam ale ruku do ohne, kdyz je treba 5 nanobridgu na 1 stozaru, je limec k nezaplaceni..

0 x
Kaja píše:Mate nekdo na prodej limce na nanobridge?
K.
Nechavame to vyrabet v CZ vicmene pro sebe, muzu v pripade zajmu odpordat vzorek a v pripade zajmu zadat vyrobu vice ks. cenu bych zjistil od kolegy, myslim ze tak kolem 650/ks
0 x