❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
AirGrid M5
AirGrid M5
Za posledny tyzden sa mi pokazilo 5 kusov.Jedna sa o radu co mala napajanie 5V.Robi to take veci ze rano to slape tak cca 3 hod a po cely den to nejde.Ked to slape tak signal ma poriadku.1kus robi taku vec ze ces eternet ide v kuse ale ako nahle sa cez wifi do toho chcem pripojit tak sa odpoji a do 20 sec sa znovu pripoji a stale dokola.
0 x
- midnight_man
minulý mesiac sme za 2 tyzdne stiahli 5 ks vadných loco M5...... dovtedy skoro 2 roky nič.
Nahoda?

0 x
U toho 1ks jak popisujes nam to delaly taky dva kousky s 5V napajenim, problem byl v kabelu a i v jeho delce, po vymene a zkraceni i o metr pomohlo, kdyz jsem chtel na web roz. se pripojit tak lehnul, restartnul a zase najel to same i pres wifi cast, jako by nemel dostatek proudu v danou chvili a asi to jelo tesne na hranici, u toho prvniho pomohlo zkratit kabel o jeden metr a byl klid u druheho jsme menili kabel protoze puvodni byl nejaka china CU+AL vlasky jako nit, pak to behalo, zacalo nam to delat oboje po novem nahrati noveho FW, jakoby chtel vic proudu pri logovani ci co, na tech 5V je to choulostive, UBNT vi proc opustilo toto problematicke napajeni.
gsmsoft píše:Za posledny tyzden sa mi pokazilo 5 kusov.Jedna sa o radu co mala napajanie 5V.Robi to take veci ze rano to slape tak cca 3 hod a po cely den to nejde.Ked to slape tak signal ma poriadku.1kus robi taku vec ze ces eternet ide v kuse ale ako nahle sa cez wifi do toho chcem pripojit tak sa odpoji a do 20 sec sa znovu pripoji a stale dokola.
0 x
pak je jeste druha vec, u techto 5V Airgridu se nam stalo ze par jich jaksi ochluchlo na uricte spektrum kanalu, proste je nevidelo ani pri skenovani a jen pulku, na chvili jsem to vyresil. pokud-li to spoj umoznuje, preladenim jinam kde drzel, ale delalo to jak rikas, pul dne mrtvej pak najel, zmena vhodne freq. pomohla, ale resenim je vymenit to trvale za NB25 a mas klid...
gsmsoft píše:Poskusam tvoje rady a dam vediet ako som dopadol
0 x