❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Rocket M5 + 19db 120° rozdiel chainov
- midnight_man
Rocket M5 + 19db 120° rozdiel chainov
Je normalne ked maju vsetci klienti rozdiel signalu medzi CH0 a CH1 cca 8-10db?. Na sektore sa zhoršili niektoré signaly, vymenili sme rocket...ale zmena minimálna. Je možne, že by bol vadny jeden chain na sektore? dik
0 x
no treba je pulka nemocna
koukal sem na 1 sektor a z 22 lidi je nejvetsi rozdil 5/5dbi
ale nedelal bych si asi hlavu, jesi nejde hodnota k treba -80 nekam, tak by to melo fakat ok
znam malo dobrovolniku, co v zime radi meni anteny na AP
PW

ale nedelal bych si asi hlavu, jesi nejde hodnota k treba -80 nekam, tak by to melo fakat ok
znam malo dobrovolniku, co v zime radi meni anteny na AP

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
- midnight_man
no vadí to tým čo majú -64 a druhy chain -75 co uz je dost... a po vymene rocketu problem ostava.
Starý rocket čo tam bol som doniesol domov...na stole ukazuje rozdiel cca 7db v chainoch (čo isto nie je dobre)...Tak som somar z toho. Jedine ze by sektora dokazala poskodit jeden chain v rockete
Starý rocket čo tam bol som doniesol domov...na stole ukazuje rozdiel cca 7db v chainoch (čo isto nie je dobre)...Tak som somar z toho. Jedine ze by sektora dokazala poskodit jeden chain v rockete
0 x
- midnight_man
tak...3 hodiny po vymene prave teraz, sa vsetky signaly vratili na pôvodnu hodnotu...signaly CH0/1 sa ako tak vyrovnali.... to už ide mimo mojho chapania ...
V prilohe graf...prvý skok a následné zlepšenie bolo zapríčinené výmenou rocketu a natočením antény...druhý skok je "svojvolný".
V prilohe graf...prvý skok a následné zlepšenie bolo zapríčinené výmenou rocketu a natočením antény...druhý skok je "svojvolný".
- Přílohy
-
- signal.png (11.95 KiB) Zobrazeno 1842 x
0 x
midnight_man píše:tak...3 hodiny po vymene prave teraz, sa vsetky signaly vratili na pôvodnu hodnotu...signaly CH0/1 sa ako tak vyrovnali.... to už ide mimo mojho chapania ...

0 x
-
- midnight_man
ano potvrdujem ze je to zavisle na teplote. Ked mrzlo bolo to lepšie... cakame na vymenu pigtailov. Dufam ze Rocket antena nema ako zatiect!
0 x
midnight_man píše:ano potvrdujem ze je to zavisle na teplote. Ked mrzlo bolo to lepšie... cakame na vymenu pigtailov. Dufam ze Rocket antena nema ako zatiect!
OMG, prave ked mrzne tio ma byt horsie a ked sa otepli lepsieee.
0 x
- midnight_man
midnight_man píše:zrejme vlhkost v pigtailoch
Tak to hej. Takze ..smer vysielac

0 x
- midnight_man
midnight_man píše:1,5 km po zvážnici, 70cm snehu
Kup si BC bezky aspon 70mm siroke...ides

0 x
- midnight_man
To je sice pekna predstava
ale mame tu na to stroje hehe. cakali sme na pigtaily
v IPmedii 0 ks.

0 x
midnight_man píše:To je sice pekna predstavaale mame tu na to stroje hehe. cakali sme na pigtaily
v IPmedii 0 ks.
Kurna, musim aj ja postavit niekde v prdeli vysielac aby mi majitel kupil skuter

0 x
- midnight_man
Takze nove pigtaily a vsetko ide ako má. Boli tam kvapky vody.... nemam sajn ako sa tam dostali, bolo to 200% zaizolovane.
0 x