❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Referendum - inline komentáře ANO či NE

Návody a problémy s konfigurací.
mpcz

Referendum - inline komentáře ANO či NE

Příspěvekod mpcz » 13 years ago

Zdravím, tak jsem dostal od MIKROTIKU zprávu, že komentáře jsou ve WINBOXu implicitně na dva řádky, protože to tak chtějí všichni. To se mi nějak nezdá. Prosím tedy uživatele Winboxu, kteří se k tomu chtějí vyjádřit, nechť to udělají zde. Jen prosím a to velmi, zdržte se dalších připomínek, klidně si založte jiné vlákno, ale zde ať je výsledek čitelný. Mě teda to přehazování na inline ANO stokrát denně už teda pěkně dopaluje.
Cílem ankety je předat informace vývojáři ROS, který podle mě asi žije v jiném světě. (To je ovšem častá "vada" programátorů. ) Předpokládám totiž s velkou určitostí , jak anketa dopadne. Ideální by byl konfigurační soubor, tak by si každý nastavil to své a všichni by byli spokojeni ...

Pouze tedy: Inline comment ANO nebo NE.

Předem děkuji.
mpcz, 09/08/2012
Naposledy upravil(a) mpcz dne 11 Aug 2012 13:16, celkem upraveno 2 x.
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 13 years ago

udělej anketu, ne?
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 13 years ago

Inline ANO + queue simple sloupce TX a RX jako default (packet marks je tam defaultně akorát tak na velkou p***)
0 x

Rudolf Dvořák
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rudolf Dvořák » 13 years ago

jednoznačně ANO ( + možnost tyhle věci někde ve winboxu, tedy ty inline commety zobrazené sloupce atd. nastavit implicitně)
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 13 years ago

bejt váma tak se zaměřim na to proč to musíte přehazovat 100x denně a já ne.

Jinak ano, sem pro "ANO" :-D ale většina lidí co jsem tak koukal to používá jako oddělovací řádek nějaký skupiny pravidel nebo tak takže těm se to sakra líbit nebude.
0 x

zdenek.svarc
Administrator

Příspěvekod zdenek.svarc » 13 years ago

inline komentáře rozhodně ANO
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 13 years ago

Respektuju přání mpcz, proto pokec o inline komentářích a explicitním nastavení zobrazování winboxu zakládám zde -> http://ispforum.cz/viewtopic.php?f=7&t=9929
0 x

Cheprer

Příspěvekod Cheprer » 13 years ago

Na konci obou temat odkaz dokrize na druhe. Velice vtipne.

Ale k veci. Def. usporadani MK i mne velice irituje, obcas to je ok, a ve vetsine def. Takze mi to zbitecne krouti sekundy k zefektivneni prace.

Inline komentare sice moc nepouzivam, ale rad bych aby zustaly, takze ANO.

to co si tam nastavim, aby v te pameti co se prakticky nepouziva mohlo tech par bajtu zustat. :)
0 x

Ladik

Příspěvekod Ladik » 13 years ago

Za mne ANO.

Hapi: take to nemusim prehazovat :-)

Ahoj Lada
0 x