❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Wifi most

Návody a problémy s konfigurací.
milan1121
antispam: Ano

Wifi most

Příspěvekod milan1121 » 13 years ago

Ahoj,
mám taký problem že mám doma wifi v izbe a chcem sa pripajat na tuto wifinu aj mimo domu napriklad zo zahrady lenže intenzita signalu je už prílíš malá alebo žiadna.. Mám dosku RB433AH a v nej 2 wifi kartičky a 2 antény 2,4GHz ....Predstavujem si to tak že by som tu dosku umiestnil na povale domu kde by jedna wifi kartička príjmala signal z modemu v izbe čo mám a tá druha bý dalej širila tento signál a tým padom by som mal už všade na pozemku dostatočnu intenzitu signálu :) .. Preto prosim o radu alebo niaky navod ako nastavit ten routerboard, moje skusenosti sú mizerne :( bolo by dobre keby navod bol pre uplneho lajka, najlepšie obrazkový.
0 x

mladas

Příspěvekod mladas » 13 years ago

Udelas si nejaky bridge a do toho bridge pridas obe karty, jednu nastavis jako station pseudobridge a bude na ni ssid toho vysilace v baraku a druhou nastavis jako apbridge a nastavis nejake ssid na ktere se budes priipojovat . Thats all (nastaveni sifrovani a ipcek neresime) , a toto nastaveni je jen pokud neni v baraku nastavene sifrovani, jinak by to bylo trosku slozitejsi
0 x

zdenek.svarc
Administrator

Příspěvekod zdenek.svarc » 13 years ago

0 x

Daxxim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Daxxim » 13 years ago

hm, asi bych natahl kabel od modemu/routeru az na strechu, tam placl nanostation loco M2 a bylo by po problemech se signalem
ty stationy pali vsude mozne...
0 x