❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

prosím pomoc s tunelom L2TP a verejnej IP

Návody a problémy s konfigurací.
elmor

prosím pomoc s tunelom L2TP a verejnej IP

Příspěvekod elmor » 13 years ago

Ahojte,

Prosím Vás riešim nasledovný problém s pripojením na kamerový systém ktorý je v inej sieti ako som ja alebo ked som na mobilnom internete napr O2 alebo Orange. Problém je v tom že u zákazníka u ktorého sú inštalované kamery nedokáže mať ževraj verejnú IP adresu, napadlo ma, a teda som aj hned zrealizoval vpn tunel na verejnu IP adresu cez ktorú by som sa chcel pripajat a ta by nasledovne presmerovala cez tunel na dané DVR. Na LAN-ke kde je instalovany RB750G na verejnej IP adrese sa na pocitaci viem pripojit na kamery ale ked urobim forwoard portov na ktore sa dotazuje DVR tak uz to nejde. neviete de by som mohol robit chybu. napadlo ma ešte či náhodou mi nechýby nejaká routa z vonkajšej do vnútornej siete. ak ste sa niekto prosím Vás s niečím takým stretli rád sa priučím niečomu novému. a hlavne sa niečo nové naučím. Ďakujem :)
Přílohy
tunel kamery.jpg
náhlad
tunel kamery.jpg (62.97 KiB) Zobrazeno 448 x
0 x