Ahoj,
prosím o radu či nakopnutí. Mám jednoduché defaultní nastavení grafů , které prohlížím z WEBu. V queues mám cca 270
IP v jednom okně - 3 adresové prostory. U některých IP po rebootu mi jede pouze zobrazení denní (po 5 minutách)
a ostatní drafy - týden , měsíc, rok jsou prázdné. Na většině IP se vše zobrazuje korektně. Nepřešvihnul jsem nějaké defaultní maximum pro počet grafů? Musím pro každý adr. prostor udělat extra nastavení? Nikde jsem žádné limity nenašel.
Díky za radu Pavel
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Grafy provozu chybí ?Routeros 5.4 na RB450-1
- lwq
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Tohle neni dobry reseni. Oddelas si flashku (prilis zapisu) a navic to prakticky nejde konfigurovat.
Lepsi ne prakticky libovolnem zeleze rozbehat linux + Cacti + MK sablona a mas po starostech
Lepsi ne prakticky libovolnem zeleze rozbehat linux + Cacti + MK sablona a mas po starostech

0 x
nastav si tam hodinu a bude to ok ale dobrý to neni. Na některých rbčkách se grafy udrží i přes reboot a některý se prostě vymažou a začínaji od nuly. Nechápu že na to ještě nikdo z mkček nepřišel.
Každopádně to v mkčkách je tak trochu na nic.
Každopádně to v mkčkách je tak trochu na nic.
0 x
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
Grafy se udrží když - je správný čas a když se ukládají na disk. Pokud nemáte nastavenej čas, nejlépe přes NTP, tak grafy jsou beztak k ničemu.
0 x