❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Btest odpojí RB711-5HnD v 2x2mimo

Návody a problémy s konfigurací.
hol
antispam: Ano

Btest odpojí RB711-5HnD v 2x2mimo

Příspěvekod hol » 13 years ago

Včera jsme nasadili první tenhle novej RB s duální anténou na kliena, na AP je 711AH a R52n, duální sector. Vše zdá se funguje funguje, problém je při testování rychlosti bandwidth testem. Pokud ho zapnu směrem z AP na klienta, tak to po chvilce klient odpojí takovým způsobem, že už nenaváže. Stačí vypnout, zapnout kartu na AP a zas to najede.V logu prvku je hláška

Kód: Vybrat vše

lost connestion, synchronization timeout

obrázek přiložen. Jiný single klienti to nedělaj, ani SXT v 2x2. Nemáte někdo podobnou zkušenost, popř. návrhy, tak to řešit změnou nastavení? To je víceméně defaultní. Verze MK 5.4, 5.6 a 5.8, je to jedno. Dělá to jen v nv2.

Díky za rady.
Přílohy
chmelik.jpg
chmelik.jpg (167.31 KiB) Zobrazeno 808 x
Naposledy upravil(a) hol dne 25 Nov 2011 09:04, celkem upraveno 1 x.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 13 years ago

běžná věc, čeká se na vydání v5.9 kde by NV2 měla bejt podstatně vylepšena.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 13 years ago

me se deje ted nove na 2x2 mimoň nstreme todle :

Obrázek

a skopne mi to vsecky lidi na AP krome 2 - 3 jak kdy... ale vzhledem k tomu, ze to udela zatim jen max 3x denne a rozpojeni je na 2-4sec. ,tak zatim je to male zlo. Na nv2 v 5.9 jsem velmi zvedavy, co tam zas souzdruzi dokuví...

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))