❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

export nastaveni firewalli

Návody a problémy s konfigurací.
mato1

export nastaveni firewalli

Příspěvekod mato1 » 19 years ago

zdravim. Po dlhej dobe sa mi celkom fajn (aspon myslim) podarilo nastavit firewall - je tam dost vela zaznamov, ktore mi robia vsetko co potrebujem. Teraz som si zakupil dalsi MK a chcel by som tieto nastavenia preniest na neho. Ale len nastavenia firewallu, vsetko ostatne si nastavim uz manualne inak. Da sa to nejak spravit?
Nechcem zalohovat komplet nastavenia, len nastavenia FIREWALLU
0 x

StoupaLutin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod StoupaLutin » 19 years ago

0 x

mato1

Příspěvekod mato1 » 19 years ago

bud som slepy, alebo som tam nevidel export samotneho firewallu... nechcem celu zalohu, len to co je vo firewalli.
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 19 years ago

mato1 píše:

bud som slepy, alebo som tam nevidel export samotneho firewallu... nechcem celu zalohu, len to co je vo firewalli.

Jdi v konzoli do IP, pak do FIREWALL a tam dej export, nebo to vyexportuj vsechno a ten textovej soubor zedituj.
0 x

StoupaLutin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod StoupaLutin » 19 years ago

raven-il píše:
mato1 píše:

Jdi v konzoli do IP, pak do FIREWALL a tam dej export, nebo to vyexportuj vsechno a ten textovej soubor zedituj.

Jo Jo .. je to tam i v tom manuálu popsané .. ten export
0 x

ro000917

Příspěvekod ro000917 » 18 years ago

to je pěkné, ale co když chci exportovat pouze jednu chain? Neporadíte? Protože jsem si zvykl různě pojmenovávat interface a když chci importovat kompletní firewall, tak to samozřejmě nejde
0 x

pepulis

Příspěvekod pepulis » 18 years ago

ro000917 píše:to je pěkné, ale co když chci exportovat pouze jednu chain? Neporadíte? Protože jsem si zvykl různě pojmenovávat interface a když chci importovat kompletní firewall, tak to samozřejmě nejde

/export firewall filter export file=firewall.rsc a pak si smaz z toho co nepotrebujes. Cestu jsem nekontroloval podle terminalu, snda sedi :-)
0 x