Druhou stranu jsem raději nezkoušel pod 1dB, nerad bych způsobil výpadek

Jedná se o RB433 s 2x R52 kartama a minipigtailama s N konektorem. Je to v boxu přímo za anténou. Verze routerOS na obou stranách je v4.5
Nenapadá vás čím to může být?
hapi píše:hele, já dneska už jsem na to totálně nasranej. Duály od šťourače. Jedna polarizace ok, druhá polarizace ok. Obě na jednou v řiti. Osobně mám podezření na Nkový karty což mě docela sere. Nejhorší je že můžu dělat co chci a prostě to nejede. Rozestup mezi kanály klidně 500MHz a žádná změna. Můžou bej hned vedel sebe a furt stejný. Po jednom jedou 21FD uplně v klidu, kvalita maximální ale stačí jenom zapnout druhou bez datovýho toku a jde to do řitě na cca nula nula nic a něco do 2Mbit s CCQ blížící se k nule. Ještě chvilku a jdou tam DBII karty a nebo dvě samostatný antény protože tohle se nedá.
hapi píše:hele, já dneska už jsem na to totálně nasranej. Duály od šťourače. Jedna polarizace ok, druhá polarizace ok. Obě na jednou v řiti. Osobně mám podezření na Nkový karty což mě docela sere. Nejhorší je že můžu dělat co chci a prostě to nejede. Rozestup mezi kanály klidně 500MHz a žádná změna. Můžou bej hned vedel sebe a furt stejný. Po jednom jedou 21FD uplně v klidu, kvalita maximální ale stačí jenom zapnout druhou bez datovýho toku a jde to do řitě na cca nula nula nic a něco do 2Mbit s CCQ blížící se k nule. Ještě chvilku a jdou tam DBII karty a nebo dvě samostatný antény protože tohle se nedá.
BIGG píše:net.work píše:hapi píše:hele, já dneska už jsem na to totálně nasranej. Duály od šťourače. Jedna polarizace ok, druhá polarizace ok. Obě na jednou v řiti. Osobně mám podezření na Nkový karty což mě docela sere. Nejhorší je že můžu dělat co chci a prostě to nejede. Rozestup mezi kanály klidně 500MHz a žádná změna. Můžou bej hned vedel sebe a furt stejný. Po jednom jedou 21FD uplně v klidu, kvalita maximální ale stačí jenom zapnout druhou bez datovýho toku a jde to do řitě na cca nula nula nic a něco do 2Mbit s CCQ blížící se k nule. Ještě chvilku a jdou tam DBII karty a nebo dvě samostatný antény protože tohle se nedá.
hod tam CM9... za ty starosti to nestoji....
ale no taka kde splaší redukci MMCX na U.FL výběr má omezený
okoun píše:čísa prosíme
signály? frekvence? spektrální scan?
ppp76 píše:hapi píše:hele, já dneska už jsem na to totálně nasranej. Duály od šťourače. Jedna polarizace ok, druhá polarizace ok. Obě na jednou v řiti. Osobně mám podezření na Nkový karty což mě docela sere. Nejhorší je že můžu dělat co chci a prostě to nejede. Rozestup mezi kanály klidně 500MHz a žádná změna. Můžou bej hned vedel sebe a furt stejný. Po jednom jedou 21FD uplně v klidu, kvalita maximální ale stačí jenom zapnout druhou bez datovýho toku a jde to do řitě na cca nula nula nic a něco do 2Mbit s CCQ blížící se k nule. Ještě chvilku a jdou tam DBII karty a nebo dvě samostatný antény protože tohle se nedá.
a v jakym to mas bordu?
Ty jsi ten stastlivec co ma na testy dualy od stourace .... sakra ja ci takyyyyyyyyyyyyyyyzrovna ted by se parek hodil ...