❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Problém s ICQ na síti
Problém s ICQ na síti
Rád bych se vás zeptal zda-li někdo neřešil na síti problem s ICQ které nefunguje ačkoliv nejsou blokované žádné porty,ale zjistili jsme že asi bude někde zablokovaná naše vekovní IP adresa kterou nam přidělil poskytovatel konektivity.Vůbec netuším kam se obrátit s tímto problémem.
0 x
Nikdo nic? Docela mě to štve chvilku to jede pak zase kix a nelze e pripojit.Nikdo neporadí?
0 x
Stavala se mi jedna vec,a to ze kdyz muj provider ladil nejaky spoj,a icq se behem 10ti minut asi 20x odhlasilo a prihlasilo,tak me blokli ucet na nejakou dobu u nich na serveru pouzivam qip a teb zustal pripojenej,takze skus vytvorit nnovy ucet a uvidis.
0 x
- berkoff
- Kontaktovat uživatele:
Staci to nechat hodku odpojeny, a zase se to rozebhne .. v tom to nebude, todle bude bloklej port jesi vas je vic, zrejme u isp
jo pockej docet sem dokonce, jako ze ti to pada? jake pripojeni? 2.,4 - 5 - 10?
jo pockej docet sem dokonce, jako ze ti to pada? jake pripojeni? 2.,4 - 5 - 10?
0 x
Berkoff
Mě to neblbne,jen říkám,že když se mi odpojí icq víckrát,jak cca 20x za pár minut,tak to bloknou na nějakou dobu.U tebe bych viděl problém takovej,že máš u providera nastavený connection limit,a když přesáhneš x spojení,tak ti začne dropovat.Tudíž když si pustíš nějaké stahování (torrent apod) tak ti začne blokovat spojení nad max počet povolených a ve vijímce má jen základní porty 80,25,443 atd tak mu zbytek začne zahazovat,a když ti tipne spojení na icq server párkrát po sobě,tak ti to bloknou u nich na serveru,abys jim ho nezatěžoval .Ale je to věc dohadu,není snad problém zvednout telefon a říct providerovy co to dělá,ať to řeší.
0 x