❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

POMOC NUTNE

Návody a problémy s konfigurací.
honzap

POMOC NUTNE

Příspěvekod honzap » 19 years ago

Ve winboxu založka Wireless založka interfaces mate body od kterých přijímáte signal.aspoň tak jsem to pochopil.
Měl jsem tam dva.oba jsem označil a nechtíct zmačknul disable.hned jsem zmačknul enable.Bohužel jsem to již nestihl a router has be disconet.

Už se nemužu dostat na winbox.Pomožte prosím,co nejrychleji

Dekuju
0 x

Karlos

Příspěvekod Karlos » 19 years ago

g5 píše:Ve winboxu založka Wireless založka interfaces mate body od kterých přijímáte signal.aspoň tak jsem to pochopil.
Měl jsem tam dva.oba jsem označil a nechtíct zmačknul disable.hned jsem zmačknul enable.Bohužel jsem to již nestihl a router has be disconet.

Už se nemužu dostat na winbox.Pomožte prosím,co nejrychleji

Dekuju

Jestli jsi se prihlasoval na tu kartu kterou jsi zakazal tak bohuzel NE. Musis se prihlasit bud lokalne, nebo na jiny interface routeru a povolit ji.
0 x

skrebon
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod skrebon » 19 years ago

Preco nepouzivas ctrl+x v konzoli pre safe mode... ?!
0 x

Steebe

Příspěvekod Steebe » 19 years ago

skrebon píše:Preco nepouzivas ctrl+x v konzoli pre safe mode... ?!

WOW a copak to je to za mod ? :-D
0 x

skrebon
Kontaktovat uživatele:

Pre test si stiskni ctrl+x a daj disable na routri rozhraniu takemu, na ktore si napevno napojeny. Za chvilu sa rozhranie zasa zapne :) A teba neodpoji. Blbuzdorny moood :D
0 x

Survivor

Příspěvekod Survivor » 19 years ago

Je to to samý jako ve winboxu při přihlašování "Secure mode"? Jestli sem to pochopil...
A jinak v konzoli zmáčknu ctrl-x ?

OT: @Skrebon: Kde ses naučil tak dobře s MikroTikem?
0 x

skrebon
Kontaktovat uživatele:

Nie, vo winboxe secure je nejaky asi ssh sifrovaci mod pre komunikaciu medzi tebou a MK. Spusti winbox, otvor priamo v nom konzolu toho sameho MK a zmackni ctrl+x a over si, ze si v SAFE MODE... Potom mozes testovat apod... INak je to i v manuale... Ale kto ho cita, ze jo ? :-)

btw, MK ma naucila priatelka :P
0 x