❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Turbo mod

Návody a problémy s konfigurací.
keksik

Turbo mod

Příspěvekod keksik » 15 years ago

Potrebujem rozbehat Turbo mod na 2.9.48, aj ked som si zakupil rozsirenie licencie na extra channels a skusam rozne krajiny, tak 5Ghz Turbo sa mi neobjavi v ponuke. Je to stroj x86 ktory bezi bez restartu 378 dni, tak by som si to velmi nerad rozhasil s nejakou novou verziou MK. No az to je nevyhnutne tak to urobim, ale radsej sa spytam ci treba na tejto 2.9.48 nieco specialne este spravit aby sa dal turo mod rozbehat, alebo je to nemozne na tejto verzii.
Ujo Google ani tuna Hledej nic neporadilo.
Dakujem.
0 x

mato1

Příspěvekod mato1 » 15 years ago

keksik píše:Potrebujem rozbehat Turbo mod na 2.9.48, aj ked som si zakupil rozsirenie licencie na extra channels a skusam rozne krajiny, tak 5Ghz Turbo sa mi neobjavi v ponuke. Je to stroj x86 ktory bezi bez restartu 378 dni, tak by som si to velmi nerad rozhasil s nejakou novou verziou MK. No az to je nevyhnutne tak to urobim, ale radsej sa spytam ci treba na tejto 2.9.48 nieco specialne este spravit aby sa dal turo mod rozbehat, alebo je to nemozne na tejto verzii.
Dakujem.

nastav si "no contry settings", potom daj ok (zavres okno), potom ho otvor a miesto klasickeho 5ghz si zvol 5ghz turbo
0 x

keksik

mato1 píše:
keksik píše:Potrebujem rozbehat Turbo mod na 2.9.48, aj ked som si zakupil rozsirenie licencie na extra channels a skusam rozne krajiny, tak 5Ghz Turbo sa mi neobjavi v ponuke. Je to stroj x86 ktory bezi bez restartu 378 dni, tak by som si to velmi nerad rozhasil s nejakou novou verziou MK. No az to je nevyhnutne tak to urobim, ale radsej sa spytam ci treba na tejto 2.9.48 nieco specialne este spravit aby sa dal turo mod rozbehat, alebo je to nemozne na tejto verzii.
Dakujem.

nastav si "no contry settings", potom daj ok (zavres okno), potom ho otvor a miesto klasickeho 5ghz si zvol 5ghz turbo

To som skusal aj predtym,ee, tadial cesta nevedie, nie je to tam. Dalsi napad? :wink:
0 x

lubo

Příspěvekod lubo » 15 years ago

nevím jak u tvé verze,ale já mám v 3.10 na 433AH,osazeno 3xR52 a na TURBO režim nemá vůbec vliv volba country.mám nastaveno CZ a TURBO mi funguje.
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 15 years ago

keksik: problém je právě v nastavení v country, taky jsem to dřív hledal. Na "no country" a nebo "čr" to nejde, tuším to šlo na Uzbekistan, Kazakhstan či tak něco.
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 15 years ago

ja mam na PC s 3.10 nastaveno czech country a turbo 5 tam normalne mam, to same na rb600 s 3.10 i 433 s 3.27 hm ?
0 x

Pintero
antispam: Ano

Příspěvekod Pintero » 15 years ago

Coz o to, turbo tam je, ale kanaly jsou u CZ-Country 5210, 5250 a 5290.
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

to je fakt :)
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 15 years ago

nevím, možná jste si toho nevšimli, ale on to chce na 2.9.xx a ne va 3.10! Kolik lidí sem ještě napíše že mu to na V3.x jede?
Mimochodem, ty kanály tam máte protože ta licence není rozšížená o CFS.
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

tak to jsme si nevsimli :?
0 x

keksik

Jasne ze na 3.xx Turbo ide aj na CZ country. Ale na tej 2.9.48 turbo neukaze ani na tych exotickych krajinach. Tak nic, kaslite na to, ide sa na upgrade. Dam tam 2.9.51, ta mi tiez fachci po strojoch stovky dni bez zadrhelu. A ked ani to, tak 3.1 s tou to vydrzi bezat bez znicohohoniczblbnutia desiatky dni .. ;-))).
0 x

reset

Příspěvekod reset » 15 years ago

keksik píše:Jasne ze na 3.xx Turbo ide aj na CZ country. Ale na tej 2.9.48 turbo neukaze ani na tych exotickych krajinach. Tak nic, kaslite na to, ide sa na upgrade. Dam tam 2.9.51, ta mi tiez fachci po strojoch stovky dni bez zadrhelu. A ked ani to, tak 3.1 s tou to vydrzi bezat bez znicohohoniczblbnutia desiatky dni .. ;-))).

a proc tam davas ty prvni beta/rc verze (cti stable verze) ... rejp
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

keksik

No nic, bachol som tam 3.30.
Pozeram ze to ide na neparnych frekvenciach s odstupom 40MHz - 5210, 5250,5290, 5530, 5570, 5610, 5650, 5690 (country Netherlands).
Ozaj,na akych frekvenciach a rychlostiach v Turbe frcite?
0 x