❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Nenacitani uvodni stranky web rozhrani Nanostation

Návody a problémy s konfigurací.
michal.siman

Nenacitani uvodni stranky web rozhrani Nanostation

Příspěvekod michal.siman » 16 years ago

Mate nekdo podobny problem, stalo se vam to nekdy? Pokud se chci podivat na uvodni stranku weboveho rozhrani Nanostationu, je jedno jakeho, wispstation to dela taky, tak se mi proste ta titulni stranka s prehledem vsech informaci nenacte, tim padem se nemuzu normalne dostat ani jinam. Musim rucne napsat adresu na nejakou jinou (services.cgi) a na ty se dostanu uz bez problemu. A na vsechny ostatni taky. Ale proste na tu prvni se nedostanu ani potom. Lokalne, po kabelu to je bez problemu. Kdyz prepnu webove rozhrani na https tak to funguje vse. Novy firmware nepomohl. Netusite nekdo proc to neunguje? Nikomu se nic takoveho s NS nedeje?
0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji :-) az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...

michal.siman

Hodne z vas tady pouziva AirOS zarizeni. Opravdu se vam nestalo ze se nenacita uvodni stranka, tedy prihlasim se a nic, prazdno, stale to nacita ale ani po par hodinach nic. Kdyz rucne zapisu adresu jine stranky z GUI, napr. services.cgi nebo network.cgi tak to normalne jede, pak uz je to ok, ale chci opet ten index a konec, bilo a nacita ...

stava se mi to u par zarizeni, zkousel jsem vycisteni cache prohlizece atd. ale nic, dokonce jsem to zkusil z jine casti site, z jineho rozsahu a je to stejny. upgrade firmware take nepomohl, ve 2 neco spatny, ve 3.0 spatny, a v poslednim 3.2 neco stale stejny.

Netusi nekdo kde by mohl byt problem? Vse ostatni jede ok. Je to na reklamaci?
0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji :-) az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...

vencakubik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod vencakubik » 16 years ago

Ahoj, mě se to stalo taky párkrát, ale přišel jsem na to, že to dělá jen Mozilla a alternativní prohlížeče.. Když to otevřu v exploreru, načte se to vždycky... Nebo mi kolikrát stačilo, smazat všechno cookies, historii a uložený data ze stránek v cache počítače, pak obnovit opravit nastavení síťovky a jelo to i přes Mozillu.
0 x

reset

Příspěvekod reset » 16 years ago

me se to u nanoStation nestava, ale treba u starsich verzi firmware u WRT se mi bezne stavalo, ze to neukladalo nastaveni. Fungovalo bud IE a nebo konqueror pod ubuntu.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

michal.siman

Bohuzel, me tam kde se mi to stava tak to nejede v nicem, tady ani v IE ci necem jinem. Jinak primarne pouzivam FF nebo CH. No nic, uz sem to zacal resit s lidma u UBNT na jejich foru, tak uvidime co z nich vyleze. Udajne se to stavalo se starsim FW, ale me se to dele i s nejnovejsim :-(
0 x