❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

NTP Server a Windows XP

Návody a problémy s konfigurací.
George_KiLLeR

NTP Server a Windows XP

Příspěvekod George_KiLLeR » 17 years ago

Zdravim. Predem se omlouvam, s NTP nemam zadne zkusenosti. Na minirouteru (RB150) mam pusteny NTP Client (unicast na konretni time server), vse funguje OK. Stejne tak je spusteny NTP Server, neni na tom nic sloziteho. Ovsem kdyz chci z jednotliveho stroje s Win XP synchronizovat cas s timhle routerem, tak vypise nasledujici hlasku:

Obrázek

Jak na to?

GK
0 x

novajz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod novajz » 17 years ago

No, rekl bych ze chyba ve woknech. Taky mi to dela. Ale nekdy zaktualizuje bez problemu. MK v siti s tim taky nemaj problem, jen windows. Někdy nechce zaktualizovat ani za boha a nekdy hned a bez problemu.
0 x
Novajz
Zelenáč, ale snažím se, je to moje hobby

hurvinek

Příspěvekod hurvinek » 17 years ago

mne sa tiez stava v poslednej dobe podobna vec, a to testujem z linuxu priamo cez ntpdate. Mam na RB600 nastaveny ntp-server a po restarte ani za boha nechce fungovat. Az ked ntp-server manualne vypnem, manualne zapnem tak potom uz funguje tak ako ma.
predpokladam ze este nevylieceny bug 3.x verzie.
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

problem 3.x je v tom ze 2 problemy vylecej a 3 novy se vytvori :)
0 x

jarapa
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jarapa » 15 years ago

Mě to také dělá s 3.30. Někdy to jede, někdy se to sekne v hodinách ale den je OK. Nevíte někdo jak to nastavit?? A co v 4.2?
0 x
Jára