❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
u Torrent = ping na AP < 800ms
u Torrent = ping na AP < 800ms
Mam sakra velky problem. Akonahle klienti zapnu u Torrent na APcku vyskocia pingy radovo nad 400 ms az 800 ms. Co sa da robit bez zasahu u klienta? Lebo tento problem mam skoro na kazdom AP.
0 x
-
jj tohle je velkej problem vsech AP, typuju ze je to slabe CPU a silene moc connection, problem je ze to AP to proste neustojí a ostatní klienti jsou výš kde.
Tohle jsem resil a vyresil nasazenim RB133 + R52, nebo PC Router s R52 kartama a problem s torentem zmyzel, rekl bych ze je to dano o dost vetsim vypocetnim vykonem tech stroju v porovnani s HW AP (osobne mi to delalo na CPX WPE54G)
Tohle jsem resil a vyresil nasazenim RB133 + R52, nebo PC Router s R52 kartama a problem s torentem zmyzel, rekl bych ze je to dano o dost vetsim vypocetnim vykonem tech stroju v porovnani s HW AP (osobne mi to delalo na CPX WPE54G)
0 x
belmorfeus píše:jj tohle je velkej problem vsech AP, typuju ze je to slabe CPU a silene moc connection, problem je ze to AP to proste neustojí a ostatní klienti jsou výš kde.
Nejlepší je RB532 a omezovat počet connection
0 x
Blood píše:ahoj, mohli byste mi prosím napsat, jak máte nastavené omezení těch connection limit ? předem díky
dřív jsem se o něco podobného pokoušel, ale nějak mi to neběželo, jestli to není tím, že používám SQ ?
Vyzera to takto:
;;; P2P Obmedzenie poctu spojeni
chain=forward action=drop p2p=all-p2p src-address=10.xx.xx.xxx
protocol=tcp connection-limit=50,32
0 x
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Maxik píše:Myslis ze rapid je o neco lepsi ? Kdyz taha pres prohlizec tak to je ok.
Přesně tak. Jedná se o obyčejné TCP spojení, které se velmi dobře kočíruje. A mám pocit, že dokonce na jeden soubor lze využít pouze jedno spojení(totiž, když jsem klikl na ikonku vícevláknové spojení, tak se nechtělo navázat spojení a na stránkách rapidu na mě vyskočilo, že si zase musím počkat XX min.), takže buïme rádi za rapida.
Maxik píše:ale co ten programek z rapidu dela to konexi jako svina nic hezkeho
O čem je řeč? To šlo asi nějak mimo mě.
0 x
Vždyť je to tak jednoduché…stačilo se zamyslet, špetku toho RTFM et voilà!