❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Potrebuji z toho udelat "HW AP"

Návody a problémy s konfigurací.
txw

Potrebuji z toho udelat "HW AP"

Příspěvekod txw » 18 years ago

Zdravim vsechny, jsem uplny zacatecnik ,vcera mi prisla CF s levelem4, typ do PC, a potrebuji z toho pc udelat to same jako je "ovislink, nebo airca" proste obyc hardwarove Ap,(v provozu pak AP-client,nebo bridge) ze v zakladni desce bude atheros CM9, a klasicka LAN sitova karta, obe by mely stejnou IP-pokud to jde ? , a ja bych wireless kartu Asicioval na pristupovy bezdratovy bod a na Lance bych byl jako klient, mohl by mi prosim nekdo poradit, jake zakladni veci nastavit ? Cele to vlastne delam kvuli tomu, ze z tech obycejnych HW apcek nejde udelat tak velka prenosova rychlost kvuli slabemu procesoru,tak jsem zvolil zakladni desku z pc s procesorem, a bezdratovou kartu. Zakladni veci, jako nastaveni IP bych snad zvladl, me jde o pomoc ,co nastavit, aby si karty mezi sebou "rozumely" , a pak to cele fungovalo jako treba ten ovislink, akorat ze vykonnejsi.
predem moc dekuji za jakoukoli pomoc ... TXW
0 x
uplny zacatecnik ...

mashinepistole2

Příspěvekod mashinepistole2 » 18 years ago

Vo winboxe , v bridge das pridat , das nazova mostu a v ports popridavas donho sietovky .
0 x