❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

cca 5000 klientů

Návody a problémy s konfigurací.
jumbocb

cca 5000 klientů

Příspěvekod jumbocb » 18 years ago

No tak já si taky přisadím znám jednu sí je od ST až po ČV a kompletně bridgovaná na pár 10tkách hafo Canopách a hafo RB a moc dobře to nechodí tak moje rada je páteř routovat, klienty NATovat a ten NAT udělat co nejblíž ke klientovi pak není co řeštit a hlavně po páteři nelítá bordel jako jsou mega broadcastu a delšího svinstva :D
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 18 years ago

jumbocb píše:No tak já si taky přisadím znám jednu sí je od ST až po ČV a kompletně bridgovaná na pár 10tkách hafo Canopách a hafo RB a moc dobře to nechodí tak moje rada je páteř routovat, klienty NATovat a ten NAT udělat co nejblíž ke klientovi pak není co řeštit a hlavně po páteři nelítá bordel jako jsou mega broadcastu a delšího svinstva :D

Jen tak ze zvedavosti, jak se ta sit jmenuje ?
0 x

jumbocb

Příspěvekod jumbocb » 18 years ago

Zkus hádat

raven-il píše:
jumbocb píše:No tak já si taky přisadím znám jednu sí je od ST až po ČV a kompletně bridgovaná na pár 10tkách hafo Canopách a hafo RB a moc dobře to nechodí tak moje rada je páteř routovat, klienty NATovat a ten NAT udělat co nejblíž ke klientovi pak není co řeštit a hlavně po páteři nelítá bordel jako jsou mega broadcastu a delšího svinstva :D

0 x

aj_rade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod aj_rade » 18 years ago

jumbocb píše:Zkus hádat

raven-il píše:

Internet za babku v Brně ?
PS: od ST až po ČV, možná to není Brno, nic mi to neříká :lol:
0 x
admin sítě PLnet