❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

upload

Návody a problémy s konfigurací.
Krabík
Kontaktovat uživatele:

upload

Příspěvekod Krabík » 18 years ago

Ahoj, mam trochu problem. Mam AP, na nem 3 klienty, vsechny jsou jako station, dva MT - routuju, jeden WRAP se StarOS - bridge. Download celkem v pohode, upload naprosta katatrofa. Signal je kolem -75. Uz mi dosly napady...
0 x

mato1

Příspěvekod mato1 » 18 years ago

Krabík píše:Ahoj, mam trochu problem. Mam AP, na nem 3 klienty, vsechny jsou jako station, dva MT - routuju, jeden WRAP se StarOS - bridge. Download celkem v pohode, upload naprosta katatrofa. Signal je kolem -75. Uz mi dosly napady...

skus vymenit karty... alebo zmenit kanal. zaruseny kanal to moze robit tiez... mal som raz taketo nieco. alebo mas moc velky utlm na niektom kabli...
vymen karty, pigtaily a kable... ale najprv skus polaborovat s kanalmi
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 18 years ago

Ahoj no na 2.4 neni -75 zadna slava to je tak hranice pouzitelnosti, min nez -75 uz je haluz, spis se ale divej na SNR coz je zajimavejsi hodnota, mela by byt aspon 20, min nez 20 = haluz, 30 pohoda ale cim vic tim lip :)
0 x

Krabík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Krabík » 18 years ago

Maxik píše:Ahoj no na 2.4 neni -75 zadna slava to je tak hranice pouzitelnosti, min nez -75 uz je haluz, spis se ale divej na SNR coz je zajimavejsi hodnota, mela by byt aspon 20, min nez 20 = haluz, 30 pohoda ale cim vic tim lip :)

Je to na 5GHz. Jestli je SNR signal to noise, tak je tam 18 - 20. Kabely jsou OK, karty jsem zkousel prohazovat...
Zaruseni zadne, je to stejne na vsech kanalech, jen cim jdu vys, tim je trosku lepsi signal, asi jak je meni zisk anten.
0 x