nic takového jsem nenašel, tak nevím, každopádně jediné jak mě to napadlo to řešit pomocí freeradiusu
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
mikrotik hotspot trial s údajem uživatele?
mikrotik hotspot trial s údajem uživatele?
nevíte jeslti mikrotik hospot umí verzi trial kde ale musí být zadané jméno uživatele či mobil či jiný údaj?
nic takového jsem nenašel, tak nevím, každopádně jediné jak mě to napadlo to řešit pomocí freeradiusu
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Si uprav tu stranku, ktera resi to prihlaseni, aby se jen nezobrazila moznost zadani jmena a hesla. Defaultne kdyz kliknes na ten odkaz trialu, tak se nikde nic nezadava (nebo to tak aspon bylo driv).
0 x
ne myslím aby bylo možné zadat zákaznické údaje výhradně pro trial a bez nich to na trial nesmí pustit, o to jde...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
- midnight_man
to bude vecou php/html kodu aby to zariadil. že kym klient nevypise udaje, nepojde tlacitko "post"
0 x
Tak si udělej jednoduchou stránku, která to bude řešit přes javascript (ale to půjde obejít). A nebo pak si to přesměrovat na nějaký server a s tím dál pracovat, jiný řešení nebude.
0 x
ok to jsem chtěl vědět než začnu něco zbytečně psát 
0 x