Dobrý den,
mám AP na které je připojeno max 5klientů. U jednoho klienta (kterým jsem já) jsem si všiml, že pokud komunikuje směrem do/z internetu je ccq v mezích 80-100%, ale pokud komunikuje client vz client jde txccq dolů na hodnoty 8-20%. Zajímavé je že, rxccq je stabilní.
Nevíte prosím co by to mohlo způsobit?
AP(RB 433ah)
client RB411 a RB133
Děkuji
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
nízké tx ccq
-
co mas ako klientske anteny? s tymto som sa stretol ked sa klienti medzi sebou rusia . Stale pomohlo ztegulovat TX power na klientskych zariadeniach . a ako pozeram tak je to na 2,4GHz takze podla mna rusenie
Naposledy upravil(a) pavelsiman dne 11 Mar 2018 20:21, celkem upraveno 1 x.
0 x
Zarusenie AP, zla wireless karta...pri takychto vykopavkach a este na 2,4Ghz sa cudujes ? 
0 x
-
2,4GHz ano ale tak max v hornej dolnej kde ide na 1 ale inač len 5ghz a na to ze je to 2,4 je aj signál nič moc
0 x
i do te nejvetsi zadele jedine 5G...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Tak, tak. Kdo se má starat o dvojí řešení. V dnešní době ven 2G4 jedině jako PtP někam, kde 5 GHz už vůbec nechodí a nic pořádného (9/10+ GHz) se nezaplatí.
0 x
Si vis pacem, para bellum.
MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.
MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.