❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Router has been disconected ???

Návody a problémy s konfigurací.
bartolomej

Router has been disconected ???

Příspěvekod bartolomej » 18 years ago

Mám nový RB133 a winbox hlásí stále toto. Vždycky jsem to nějak překonal, ale teï to nejde na žádném z mých PC. Připojuji se přes MAC, IP ještě není nastavena a DHCP to nefasuje. Máte někdo radu?
Dík :?
0 x

menge

Příspěvekod menge » 18 years ago

zeby seriovy kabel? :D
0 x

colombo

Příspěvekod colombo » 18 years ago

Vzpomínám si že tady někdo psal o nutnosti vypnout SECURE MODE při připojování na MAC adresu. Zkus to.

A jinak ten seriový kabel a ovládat přes konzolu.
0 x

bartolomej

Přes kabel ano, ale to se mi nelíbí. Zvláště proto, že nemám na noasu COM a taky proto, že před chvilkou jsem to v práci na jiným PC přes winbox nastavil úplně v pohodě. Tam je nějaká finta ve woknech, ale netuším jaká...
0 x

bartolomej

Nu nic, poradil jsem si i když poněkud přes ruku. Alespoň se s vámi podělím a věřím, že někonec ještě některý z vás expertů zabere. Pomohlo mi na obou PC odebrat a znovu nainstalovat síovku a jede to. Na jak dlouho netuším.... :idea:
0 x

bukajaksnog
antispam: Ano

Příspěvekod bukajaksnog » 15 years ago

JJ, super, rada typu: odinstalovat sitovku a nainstalovat znova, pomohla. Mel jsem stejny jako problem vyse zmineny. Byl pristup mozny jen pres pevne nastvavenou ip adresu, pres MAC winbox hlasil error: router has been disconected!
0 x