❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
problem s QT
problem s QT
Ahojte dal som sa na shapovanie a rozdelovanie rychlosti cez QT.Mam spraveny router presne tak ako toto : 88.146.216.7 atheros/sk ale pocita to data uplne debilne ....atd p2p nepocita vobec dobre .Pozrite sa na to a dajte mi vediet co tam zmenit aby to slo.....
0 x
lubosk píše:Ahojte dal som sa na shapovanie a rozdelovanie rychlosti cez QT.Mam spraveny router presne tak ako toto : 88.146.216.7 atheros/sk ale pocita to data uplne debilne ....atd p2p nepocita vobec dobre .Pozrite sa na to a dajte mi vediet co tam zmenit aby to slo.....
Vykasli sa na QT daj si SQ a mas po problemoch. V 2.9.xx sa v SQ da nastavit vsetko co aj u QT.
0 x
Besito píše:Zdarec, mě v SQ fachá uplně krásně v poho
Fachá ti krásně a v poho dokud si to neověříš u klienta o kterém víš na 100% že tahá, pak zjistíš že mk ti chytá tak 10% p2p co ti opravdu prochází sítí. Zkus si o tom dohledat nějaké info a pak pochopíš jaké jsou potřeba filtry které opravdu zachytí a omezí téměř všechen p2p traffic
0 x
Leeonek píše:Besito píše:Zdarec, mě v SQ fachá uplně krásně v poho
Fachá ti krásně a v poho dokud si to neověříš u klienta o kterém víš na 100% že tahá, pak zjistíš že mk ti chytá tak 10% p2p co ti opravdu prochází sítí. Zkus si o tom dohledat nějaké info a pak pochopíš jaké jsou potřeba filtry které opravdu zachytí a omezí téměř všechen p2p traffic
Tak tak mne chyta tak 10 % vsetkeho trafficu atd.... chcel som urcite priority pret QT ....
0 x
lubosk píše:Leeonek píše:Besito píše:Zdarec, mě v SQ fachá uplně krásně v poho
Tak tak mne chyta tak 10 % vsetkeho trafficu atd.... chcel som urcite priority pret QT ....
ked si omarkujes pakety nie je problem nastavit priority aj v SQ
0 x